Isabella Camp-let Earth: Nytænkning i Camp-let universet

af Ann Karina

Isabella Camp-let Earth er det nyeste skud på stammen af teltvogne fra Camp-let. Camp-let er et velkendt koncept, der er dansk udviklet og har holdt fast i sine grundidéer fra starten. Fortelts fabrikanten Isabella i Vejle, overtog Camp-let for nogle år siden, og har udviklet på konceptet lige siden.

Isabella Camp-let Earth tager Camp-let til et nyt niveau. Ved at kombinere stangsættet fra de velkendte Passion og Premium og Royal. Det giver en god ståhøjde på hele 2,25 meter. Køkkenet er ligeledes også blevet re-designet. Der er ikke længere gas i køkkenet. Her kan man frit vælge eget gasblus, eller bruge en grill ved siden af. Det giver meget mere køkkenbordsplads.

Køkkenet kan svinges ud og placeres i et anneks (tilkøb). Annekset har ståhøjde og kan købes med og uden sider.  Ved at placere køkkenet i et anneks, giver det meget mere plads i selve Camp-let´en. Annekset er selvfølgelig i samme farver som resten af camp-let ´en.

Isabella Camp-let Earth har mange muligheder for udbygniger

Der er uendeligt mange muligheder for udbygning. Standardmodulet er på 18 m2. Der er soveplads til fire personer, og fin plads til et bord og stole. Er man en stor familie, kan der tilkøbes et uendeligt antal fortelte og annekser. Det er egentlig bare campingpladsens enheds størrelse der begrænser dig. Så er man en stor familie, kan man sagtens være afsted alle sammen, med god plads til alle i en Isabella Camp-let Earth. Der kan også tilkøbes et solsejl til montering på enten standardmodulet, eller på det yderste fortelt.

Farverne på Isabella Camp-let Earth er, som navnet antyder jordfarver. Materialet er Isabellas velkendte materialer og kvalitet. Vinduerne er let tonede, der giver et behageligt lysindfald, og samtidigt mindsker indsigten udefra.

En Camp-let har den store fordel, at den har en totalvægt på kun 500 kg. Det vil sige, at den kan trækkes af de fleste biler – også de fleste elbiler der må have en trækkrog monteret.

Se videoen, og se hvor flot den nye Camp-let Earth er.

Prøv også at læse disse indlæg