Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Det er vel ok at drømme sig lidt væk…

af Bjarne Søby

 Dans, musik, høj cigarføring og både duft og smagen af rom kan godt få en til at drømme sig væk fra det grå og regnvåde Danmark og ned til Caribiens palmer, sol og varme. Heldigvis er drømmen ret tæt på – også for dig.

 

Caribien er nemlig årets partner til Ferie for Alle, som desuden byder på inspiration til ferie i Danmark, resten af verden, campingferie og meget mere.

Når MCH slår dørene op til Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, 22.-24. februar, bliver det en inspirerende pause fra den grå og kolde danske vinter. Her åbnes vinduer ud til den store verden og et væld af spændende rejsedestinationer.

Hos de flere end 1.000 udstillere fordelt på 65.000 kvadratmeter kan de besøgende søge inspiration til alle feriebehov, hvad enten drømmen er safari i Afrika, ny campingvogn, storbyferie i New York, et badehotel i Danmark, dykkerferie på Bali, kør-selv-ferie til en italiensk campingplads eller en golfrejse til Thailand. Alle de store danske charterbureauer er til stede på Ferie for Alle og er parat til at vejlede og guide gæsterne.

Annonce (læs mere efter annoncen)

– Hvert år lægger flere end 60.000 besøgende vejen forbi Ferie for Alle. Vi er taknemmelige over den tillid, det er udtryk for, og vi gør vores bedste for, at Ferie for Alle 2019 bliver turen og tiden værd. Mens gæsterne søger inspiration til den næste ferieoplevelse, kan de opleve et væld af aktiviteter i form af musik, underholdning, smagsprøver, dykning og meget mere. Målet er, at messen skal være en oplevelse i sig selv, siger Anders Ladefoged Mortensen, projektchef for Ferie for Alle.

Caribien er årets partner til Ferie for Alle. Foto: Lars MøllerCaribien er årets partner til Ferie for Alle. Foto: Lars Møller

Store cigarer, rom og caribisk musik

Danskerne søger i stigende grad det eksotiske, når de skal vælge ferie. Derfor passer det også meget godt, at årets partner på Ferie for Alle 2019 er Caribien. Det betyder ekstra fokus på øerne mellem Nord- og Sydamerika, som er kendt for sol, strand, lækre rytmer, farverig kultur og eksotisk mad. Og der bliver smagsprøver på det hele i form af dans, cigarruller, romsmagning, diverse aktiviteter, musik og en vaskeægte cubabil. Og naturligvis god rådgivning og inspiration fra de cirka 30 rejsebureauer, der tilbyder rejser til Caribien – alt fra badeferier til rundrejser og krydstogter. Et af rejsebureauerne er Bravo Tours, som blandt andet arrangerer rejser til Cuba og Den Dominikanske Republik.

– I Caribien finder man det, mange forbinder med et eksotisk rejsemål: kridhvide strande, blåt vand, palmer og et bredt spekter af feriemuligheder. Man kan vælge den magelige ferie, eller man kan gå efter en ferie med masser af oplevelser med kultur og historie. Eksempelvis byder Cuba på en spændende befolkning, en farverig kultur, en eksotisk natur med bjergrige egne og et kig ind i de forskellige historiske epoker, der har præget landet. I Den Dominikanske Republik finder man alt det eksotiske, man kan drømme om samt en hovedstad, som er rig på oplevelser, siger Peder Hornshøj, direktør i Bravo Tours.

Udstillerne på messens Caribien-område sørger for smagsprøver på Caribiens livskraftige musikkultur, fest, farver, dans og andre ingredienser fra det glade liv. Og ifølge Peder Hornshøj giver messens oplevelser for alle sanser noget helt særligt.

– Meget er digitaliseret i dag, hvor folk booker rejser online. Derfor er Ferie for Alle så populært, for det er det nærmeste, man kommer virkeligheden. Messen bringer mennesker sammen. Arrangører og besøgende møder hinanden i øjenhøjde. Det personlige møde gør hele forskellen, både for arrangører og for kunder. Internettet kan skabe overskuelighed, men også stor uoverskuelighed, for der er ingen service eller rådgivning. Mange kunder har brug for at blive bekræftet i deres valg, og det kan vi gøre – eller hjælpe dem med at finde det, der passer bedst til dem, siger Peder Hornshøj og tilføjer, at besøgstallet på Ferie for Alle taler sit eget tydelige sprog om, at de besøgende gerne vil have vejledning og øjenkontakt.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22.-24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Se priser, åbningstider m.m. her: Ferie For Alle 2019

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg