Carado T459 autocamper – ny og spændende indretning

af Bjarne Søby

Den nye Carado T459 landet hos Autocamp, og det er en vogn, der bør opleves. Den er en meget rummelig autocamper med fritstillet dobbeltseng, stort badeværelse og den nye “face to face” siddegruppe.

Denne artikel er lavet i samarbejde Autocamp og er et betalt partnerskab

Modellen er den nye udstyrvariant Clever ALL IN og indeholder blandt andet komfortpakke, basispakke, 120HK, 16″ stålfælge, panorama i frontr, stort køleskab, solcelle anlæg, specialpolster, isoleret spildevand, multimedie med Carplay og bakkamera, markise, høj bagende design, opredning i siddegruppe, førerhusmåtte, elkabel, kiler og meget mere.

Autocamp, der er en af Danmarks største og mest erfarne forhandler af autocampere, har med deres ALL IN koncept, gjort det muligt at få en fuldt udstyret autocamper til en meget fordelagtig pris. Carado T459 Clever All In er en af disse.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Se med i denne video, hvor Jacob Sund fra Autocamp viser den nye Carado T459 frem.

Prisen for den viste autocamper inklusiv al udstyret er kr. 637.000,-. Få flere oplysninger om udstyr og tekniske specifikationer hos Autocamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar