German Design Award til Truma Mover® XT

af Bjarne Søby
Truma Mover® XT

Truma rangersystem får endnu en designpris, der hædrer moverens unikke produktdesignkvalitet.

Efter reddot Design Awarden har Truma Mover® XT fået endnu en pris: German Design Award Special Mention 2015. Denne internationalt anerkendte pris hædrer unik produktdesignkvalitet og tildeles af Rådet for design.

Dette råd blev grundlagt i 1953 på initiativ af den Tyske Forbundsdag og har til formål at styrke betydningen af produktdesign som vigtig succesfaktor for erhvervslivet.

En jury bestående af 30 kvalificerede personer bedømte bl.a. kriterier som ergonomi, funktionalitet, innovation, holdbarhed, branding, produktæstetik, sikkerhed og teknisk kvalitet. „Et højkvalitativt design er et vigtigt aspekt ved købet af et produkt, der er synligt på bilen. Derfor lægger vi stor vægt på, ikke kun at udvikle teknisk overbevisende, men også optisk tiltalende produkter. Vi glæder os meget over denne pris“, siger Mathias Venschott, Mover®-udviklingschef hos Truma.

Truma Mover® XT bruger som første rangersystem højeffektive, børsteløse motorer, som tillader en vægtbesparelse ved enhed og batteri på op til 20 kg. Desuden manøvrer systemet campingvogne absolut præcist, jævnt, smidigt og sikkert – og holder dem i sporet selv ved ensidede forhindringer. Et intuitivt betjeningskoncept og det højkvalitative design afrunder den samlede pakke.

Læs mere om Truma XT Mover her: Truma

Prøv også at læse disse indlæg