Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Konkurrence – Vind billetter til Ferie For Alle 2020

af Pressemeddelelse
Foruden den store markedsplads byder Danmarks største campingmesse i 2020 også på alt fra stemningsfyldte gågader og restauranter til aktiviteter og legeområder. Foto: MCH/Lars Møller

Det er årets største event for campister. Otte campinghaller fyldt med camping og oplevelser på Ferie for Alle 2020 i MCH Messecenter Herning 21.-23. februar. Og du kan vinde billetter til messen her.

 I 2019 satte man fuld fokus på oplevelserne på Danmarks største campingmesse med mere udstillerplads, stemningsfyldte gågader, restauranter, legeområder og en kæmpestor markedsplads. Ved 2020-udgaven af Ferie for Alle er der igen skruet op for oplevelserne i alle otte campinghaller.

– Ferie for Alle er stedet, man mødes. Det er centrum for hele campingbranchen. Sidste års nye setup blev modtaget meget positivt, og de besøgende gik fra messen med en masse oplevelser i bagagen. Man kunne nyde sin mad med udsigt til masser af trends og produktnyheder og gå på opdagelse blandt nye campingvogne og spændende campingpladser på en og samme tid. Det gav en masse liv og aktivitet i hallerne, som vi sætter fokus på igen i år, fortæller Morten Kjeldsen, direktør hos Isabella Group, medlem af bestyrelsen i brancheorganisation for Outdoor og Camping (OCFF) samt komitémedlem på campingudstillingen Ferie for Alle.

Stort set samtlige mærker af campingvogne, autocampere, telte på det danske marked samt alverdens udstyr og campingpladser i ind- og udland kan opleves på Ferie for Alle. Her kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information om campingvogne, autocampere, telte osv., som de søger.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vind billetter

I samarbejde med MCH Messecenter Herning bortlodder vi 2 x 25 stk, billetter til messen. For at deltage i konkurrencen, skal du svare på dette spørgsmål:

Hvilket land er officiel partner på Ferie For Alle 2020?

Du kan finde hjælp til svaret her! Du skal sende dit svar via e-mail på ferieforalle@altomcamping.dk

Vi skal have dit svar senest d. 16. februar. VI trækker lod om 25 x 2 stk. billetter blandt alle rigtige besvarelser. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Alle vindere får direkte besked via e-mail.

Gode traditioner og vintercamping

Allerede inden Ferie for Alle åbner dørene i MCH Messecenter Herning er en trofast skare af campister på plads uden for messeområdet. Vintercamping under campingmessen er et populært trækplaster, og igen i år er der mulighed for at tage et weekendophold på vintercampingpladsen bag messecentret, der ligger bare få minutters gang fra campinghallerne. Vintercamping arrangeres af DCU og MCH og kan både bookes på forhånd, ligesom man kan møde op og få adgang.

Ferie for Alle 2020 foregår i MCH Messecenter Herning 21.-23. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg