Combi-Camp lancerer et helt nyt køkken

af Pressemeddelelse

Combi-Camp annoncerer at de kommer med et helt nyt re-designet køkken. Det nye køkken indeholder stadigvæk alt hvad du behøver for at lave mad når du er på ferie. Designet på det nye køkken er blevet mere strømlinet og har rundere former. Det nye køkken er monteret på alle 2020 Combi-Camps, der kan ses hos din lokale Combi-Camp forhandler.

Combi-Camp har opdateret køkkenet både indvendigt og udvendigt. De runde hjørner fanger øjeblikkeligt øjet og indvendigt er det blevet mere logisk bygget op. Finishen er blevet forbedret i de forskellige rum, skufferne er blevet større og der er kommet skydedøre under vasken.

combi camp koekken 01Med det nye køkken tager Combi-Camp endnu et skridt i den igangværende innovative proces.

Det nye køkken har varmeresistente dækplader der giver opbevarings- og frasætningsplads når køkkenet, ikke er i brug. Det har 3 brændere og integreret vask. Køleskabet er blevet flyttet væk fra komfuret og 220 volts stikkene er nu placeret oppe på selve bordpladen.

Combi-Camp ønsker at tilbyde luksuscamping med topmoderne bekvemmeligheder. Samtidigt skal det være så kompakt at det ikke fylder mere end en trailer og det skal kunne trækkes at små biler og elbiler.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar