Løgismosestrand Camping

af Bjarne Søby
Løgismosestrand Camping

Fyn er en fantastisk ø at tage på camping på. Der er så meget at se og så mange tilbud. Nu har vi besøgt Løgismosestrand Camping, og det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer der.

Midt mellem Assens og Fåborg, helt ned til vandkanten af Helnæs Bugten, ligger Løgismosestrand Camping. Det er en smukt beliggende campingplads på Fyn, flot placeret i det Sydfynske med den smukkeste udsigt over vandet. 

Der er fine indendørs faciliteter, og det smukt kuperede område indbyder til løbe -og vandreture samt cykling. Campingpladsen er ideel til lystfiskeri, havkajak og vandsport med en bade – og bådebro der rækker 50 meter ud i bugten.

Det er en fin campingplads til både afslapning og oplevelser, og du behøver faktisk ikke at forlade pladsen. Købmandsbutikken har friskbagt brød fra Konditorbageren i Haarby og de mest ordinære dagligvarer. I butikken finder du også et stort udvalg af reservedele til telte og campingvogne. Og i egnen omkring campingpladsen er der flere spændende gårdbutikker.

Vi var et enkelt døgn på campingpladsen. Vi skulle mødes der med nogle venner, og havde faktisk ikke gjort os særlig mange tanker om pladsen. Men vi blev overrasket, og igen blev vi mindet om hvor alsidig og dejlig camping er.

Du kan se vores video fra campingpladsen her:

Løgismosestrand Camping er åbent hele året

Prøv også at læse disse indlæg