Hobby Prestige 720 WQC – fantastisk campingvogn

af Bjarne Søby

Den er stor, har fritstående dobbeltseng, stort badeværelse med brusekabine, stort køkken, masser af skabsplads og en kæmpe siddegruppe. Det er nok ikke en campingvogn, man kører rundt med. Man kan godt, men de fleste vil nok bruge Hobby Prestige 720 WQC som en fastliggervogn.

Skule vi nogensinde igen vælge at blive fastliggere, så er Hobby Prestige 720 WQC nok den campingvogn, vi ville vælge.

Der er fin plads til at bevæge sig rundt på og den virker meget luftig og rummelig.Der er fin plads til at bevæge sig rundt på og den virker meget luftig og rummelig.

Køkkenet og siddegruppen er ikke ny. Den indretning findes i andre Hobby modeller, men på den anden side… hvorfor ændre noget der virker.

Siddegruppen har plads til 6 – 8 personer, og er som skabt til at flyde i uanset om man vil se fjernsyn eller hygge sig med en god bog. Man sidder godt i de faste hynder, og der er godt lys.

Der er rigtig god plads i siddegruppe og man sidder godt.Der er rigtig god plads i siddegruppe og man sidder godt.

Man kan indstille lyset på det store TFT-display, og derved ændre stemning i campingvognen.Man kan indstille lyset på det store TFT-display, og derved ændre stemning i campingvognen.

Køkkenet er stort, men fin arbejdsplads og masser af skabe og skuffer.Køkkenet er stort, men fin arbejdsplads og masser af skabe og skuffer.

Modsat køkkenet er der er Slimtower-køleskab og et stort udtræksskab med trådhylder.Modsat køkkenet er der er Slimtower-køleskab og et stort udtræksskab med trådhylder.

Bagerst i campingvognen er der et stort tværstillet badeværelse med håndvask, skabe, toilet og brusekabine. Det er ikke prangende, men funktionelt, og der er alt hvad man har brug for.Bagerst i campingvognen er der et stort tværstillet badeværelse med håndvask, skabe, toilet og brusekabine. Det er ikke prangende, men funktionelt, og der er alt hvad man har brug for.

Det nye i Hobby Prestige 720 WQC findes i soveafdeling. Campingvognen har nemlig en stor, fritstående dobbeltseng.

Der er fin plads til at bevæge sig rundt om sengen, og om natten kan sengen skubbes lidt ind, så der bliver endnu mere plads rundt om sengen.Der er fin plads til at bevæge sig rundt om sengen, og om natten kan sengen skubbes lidt ind, så der bliver endnu mere plads rundt om sengen.

Der er endda blevet plads til et natbord på hver side af sengen. I natbordet er der 230V udtag, så man kan f.eks. lade sin telefon op, mens man sover.

En fritstående dobbeltseng er et rigtigt godt alternativ til enkeltsenge. Som par sover man stadig i samme seng, men man kan let komme ud og ind af sengen uden at skulle kravle over hinanden, når man skal ud af sengen.

Der er masser af skabs- og opbevaringsplads i Hobby Prestige 720 WQC.Der er masser af skabs- og opbevaringsplads i Hobby Prestige 720 WQC.

Hobby Prestige 720 WQC er efter min mening en lækker campingvogn. Jeg følte mig godt tilpas i samme øjeblik, jeg trådte ind i campingvognen. Jeg elsker, når man ikke skal kante sig rundt, og at der er plads til at bevæge sig på. Og det er der i Hobby Prestige 720 WQC. Og som de øvrige Hobby Prestige campingvogne, er udstyrsniveauet pænt højt.

En fin detalje. Lige ved indgangsdøren er der et garderobeskab med bøjlestang. Der blæses varm luft fra Truma Combi 6 fyret ind i bunde af skabet, så man kan f.eks. tørre regn- eller skitøj der.En fin detalje. Lige ved indgangsdøren er der et garderobeskab med bøjlestang. Der blæses varm luft fra Truma Combi 6 fyret ind i bunde af skabet, så man kan f.eks. tørre regn- eller skitøj der.

Hobby Prestige 720 WQC er på to aksler, og har en totallængde på 904,2 cm. Totalvægten er 2.200 kg. og bredden er på 250 cm.

Prisen for Hobby Prestige 720 WQC er over 270.000 kr. så det er ikke den dyr campingvogn. Og tager man prisen i betragtning, så er Prestige 720 WQC en virkelig god og veludstyret campingvogn til prisen.

Mere info: Hobby

Prøv også at læse disse indlæg