Maksimal komfort til familievenlige priser – hos Camping Brunner am See.

af Ann Karina
Nye tiltag på Brunner am See

Camping Brunner am See er den eneste Komfort-Campingplads, der ligger direkte ved bredden af Millstätter Søen i Döbriach, med ADAC-anbefaling i 2012. I ADAC Camping Guide 2013 er pladsen tildelt 4 ½ stjerner. Camping Brunner am See får top-karakterer af alle større camping klubber og blev af CARAVANNING’s læsere kåret som en af de bedste campingpladser i hele Europa. I 2013 fik pladsen tildelt Camping.Info Award 2013.

Camping Brunner am See blev etableret i 1965 i en lille frugtplantage nær Millstätter Søen. Dengang var standpladserne på 65 m2 ren luksus, fordi campisterne normalt rejste med en VW Boble og et lille telt.
I dag præges Europas campingpladser af rummelige telte, store autocampere og campingvogne med tilsvarende biler og tilbehør.

Derfor besluttede familien Brunner i efteråret 2011, at omlægge hele campingpladsen med det formål at øge størrelsen på standpladserne og dermed imødekomme campisternes ønsker og nutidens behov.

Omlægningen af standpladserne gav følgende nye plads-kategorier på Camping Brunner am See:

  • SE = Sø plads (blå), ca. 65-85 m²
  • XL = Ekstra stor plads (rød), ca. 90-107 m²
  • L = Stor plads (orange), ca. 75-90 m²
  • M = Standard plads (gul), ca. 65-75 m²
  • S = Lille/Special plads (grøn), op til 65 m²

Ca. 60% af standpladserne er nu i kategorierne L / XL og SE. Det betyder rummelig luksus til campisterne på en af Europas bedste campingpladser, med en fantastisk beliggenhed direkte ved søbredden.

Omlægningen til større pladser betød en nedgang i antallet af standpladser, fra 240 til 215 og dermed en stor økonomisk risiko for familien Brunner. Den lavere omsætning skulle opvejes af en bedre udnyttelse af pladserne og satsningen lykkedes. Fra midten af maj til slutningen af september havde Camping Brunner en yderst tilfredsstillende belægningsprocent.

De færre pladser betyder, at det er blevet sværere for gæsterne at få en af de eftertragtede pladser på Camping Brunner i højsæsonen. Her anbefales det at reservere en plads forud.

Men gæster fra Danmark har “pole position” i sommeren 2013 og kan nå at starte sommerferien hos Camping Brunner i lavsæsonen. Her har familien Brunner et gunstigt tilbud til de gæster, der har mulighed for at holde ferie i slutningen af juni / begyndelsen af juli.

Camping Brunner’s Sommertilbud 2013:
I de første to uger af Juli måned 2013, fra 1/7 til 14/7, kan 2 voksne bo på en M-standplads for kun 26,50 EUR pr. overnatning – og det er inklusiv strømforbrug! Tilbuddet er betinget af at opholdet er på minimum 7 overnatninger.

Ønsker man at benytte sig af tilbuddet men gerne vil komme lidt tidligere, kan tilstødende overnatninger i Juni fås til 16 EUR pr. overnatning. Tilbuddene kan kombineres med andre standplads-typer mod tillæg henholdsvis afslag. Evt. yderligere personer/ydelser i henhold til gældende prisliste.

Tilbuddet kræver forudgående reservation med henvisning til “Camping Brunner-Schnäppchen 2013”.

“Sanitrary state of the art”
Sanitære forhold i topklasse og de højeste hygiejne standarder er en selvfølge hos Camping Brunner. I 2012 blev der udført en omfattende renovering af de sanitære områder. Komfortable bruserum, familie baderum, private badeværelser til leje, baby- og børne vaskerrum, opvaskerum med opvaskemaskine, møntvaskeri og sidst men ikke mindst; fremragende faciliteter til personer med handicap eller særlige behov.

Derudover er der 3 udendørs og 1 indendørs legeplads, gratis brug af infrarød varmekabine, WiFi på hele pladsen, samt et omfattende aktivitetsprogram for alle aldre og en god infrastruktur.

Eksklusive ferielejligheder
De mange stamgæster på Camping Brunner er altid spændte på at se hvad der er sket siden sidste besøg. De bliver heller ikke skuffede i år!

Lejlighederne ved søen (type A, B, C) er blevet renoveret og byder på et nyt og moderne design der sætter nye standarder for ferielejligheder! De er udstyret med boksmadrasser, der garanterer fremragende sovekomfort. “5 stjernet komfort!”, “Ren luksus!”, “Wow!” – Det er ordene fra de gæster der i Påsken tog de nyrenoverede lejligheder i brug.

Og priserne? Ikke noget at tale om! De er kun justeret i forhold til inflationsraten! Prisen for denne luksus er derfor stadig overkommelig for familier med børn.

Links:
Relevante Link(s) : Camping Brunner am See | Privat hjemmeside Brunner am See

 

 

 

 

 

 

 

Prøv også at læse disse indlæg