Sikker og komfortabel kørsel med gas

af Ann Karina
Image


Vi valgte at få vores nye Adria Classica 743 udstyret med SecuMotion og DuoComfort omskifter ved leveringen, Nu kan vi køre (lovligt) med gassen tændt i stort set hele Europa, og risikerer ikke længere at skulle skifte gasflaske midt om natten.

Vi bruger vores campingvogn hele året, og især om vinteren og i ydersæsonerne, er det dejligt et campingvognen er varm, når vi kommer frem. For at kunne køre med gassen tændt har vi af sikkerhedshensyn fået installeret SecuMotion fra Truma i vores Adria. Men samtidig kan vi nu også lovligt køre med gassen tændt i hele Europa. For her gælder:

Alle nye vogne, der er indregistreret efter 2007 skal være udstyret med en ny regulator der opfylder følgende krav:

  • Tryk 30 mbar
  • Automatisk lukning ved slangebrud
  • Maksimal gennemstrømning (800, 1200, 1500 g/time)
  • Ved overskridelse af maksimal gennemstrømning skal der lukkes for gassen
  • Overtryksventil der udlufter i en ventil ved overtryk.

Og med SecuMotion overholder vi altså disse krav.

Annonce (læs mere efter annoncen)

I forbindelse med vores SecuMotion har vi også fået monteret en DuoComfort. Denne fungerer i princippet præcist som DuoMatic ved at skifte mellem to gasflaske i tilfælde af at den ene flaske løber tom. Af en eller anden grund er det altid om natten, at en gasflaske løber tom, men nu skiftes der automatisk til den anden gasflaske, så vi skal ikke længere ud i nattekulden for at skifte flaske.

Som nævnt fungerer DuoComfort som DuoMatic. Der er kun den forskel at DuoComfort er udviklet til at arbejde sammen med SecuMotion. Derved for vi optimal sikkerhed og komfort på samme tid.

Man kan let selv skifte mellem to gasflasker på DuoComfort, ligesom der er indikation af, hvilken gasflaske, der er i brug. Vi har testet DuoComfort på vores ture gennem efteråret, og vi må sige, at den virker upåklageligt.

Links:
Hjemmeside: Truma
Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar