Tema: Vores første tur i en Camp-let – Del 2

af Robert og Zanni
tema 1 gang i camplet 07

Her er så del 2 af beretningen om vores første tur med en Camp-let. Vi er stadig i Løkken og er i hård lære som ‘rigtige’ campister.

Løkken Klit camping
Om morgenen gik turen mod supermarkedet på pladsen for at købe morgenmad. Vi var af sted uden nogen form for kølefaciliteter, men regnede ikke med at det ville blive noget problem: Vi forventede at man kunne købe ting som smør, marmelade og ost i portionsstørrelse. Det kunne man til vores store overraskelse ikke, så vi måtte købe brød, som blev indtaget uden tilbehør, samt havregryn og mælk. Var vi virkeligt de eneste der var på ferie uden kølefaciliteter?

Efter det interimistiske morgenmåltid var det tid til at kigge nærmere på pladsen. Løkken Klik Camping er stor. De første par gange vi bevægede os rundt på pladsen, tog vi rent faktisk kortet over pladsen med for at finde rundt, men når man først har fundet sig et par ‘pejlemærker’ er det naturligvis ikke længere nødvendigt.

Vores første tur med en Camp-let
Servicecenteret

Servicecentret i campingpladsens luksus-område er helt nyt og utroligt lækkert. Flot, flot køkken med kogepladser, vaske, ovne og mikrobølge-ditto. Fantastisk dejligt og indbydende, eller som Kone udbrød: “Det er jo pænere end vores eget køkken derhjemme!”.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vores første tur med en Camp-let
Meget flot køkken

Toiletterne og badefaciliteterne i luksus-området holder standarden fra køkkenet: Helt nyt og lækkert, og alt bliver holdt så rent som det med rimelighed kan forventes. Både toiletterne og baderummene har så meget plads at der ikke er behov for deciderede familierum, hvis man er mere end en der skal i bad. Enkelte af rummene er tilmed kombinerede bad/toiletter. Og når man lukker døren efter sig, hvad enten det er til et toilet eller et baderum, så har man privatliv: Ingen sprækker over eller under døren, eller følelsen af ‘offentligt toilet’.

Vores første tur med en Camp-let
Også toiletter og bade var flotte

Men ret skal være ret: Der er tre servicecentre på pladsen, og det der er tilknyttet luksuspladserne er så klart det nyeste. Det næst nyeste har en stadig fin, men så klart mere almindelig standard, og det sidste servicecenter – det ældste – bevæger sig endnu længere ned af skalaen når vi taler standard, uden at det på nogen måde bliver frastødende, men det når bare ikke op i nærheden af niveauet for det nyeste servicecenter.

På vej op til Informationen kom vi forbi den ene af de to store legepladser, der blandt andet har kæmpe store hoppepuder, klatretårne og gynger, alt helt fint og nyt. Ved receptionen var der en stor reol med brochurer så der er mulighed for at planlægge ture, både i Nordjylland, men også i resten af Danmark. Alle spørgsmål vi stillede i receptionen blev besvaret hurtigt, venligt og præcist.

Vores første tur med en Camp-let
En af de store legepladser

Der er også et stort badeland, som vi dog ikke nåede at benytte. Her kan man enten betale pr besøg, eller for en hel uge. Uanset, så er prisen meget rimelig: 10 kr pr besøg eller 50 kr for et armbånd der giver et ubegrænset antal besøg i en uge. Så var der grillbaren, Internet-café og en række andre faciliteter, vi slet ikke nåede at få kigget på.

Ved pladsens supermarked er der mulighed for at leje små moonbuggys og andre pedaldrevne gokarts, og selvom prisen forekom os at være lidt høj – 15 kr for en halv time, og 25 kr for en hel time – var der godt gang i udlejningen.

For så vidt angår Camp-let’en, så fandt vi hurtigt ud af, hvorfor solsejlet var så interessant for de interesserede medcampister. Her kan man nemlig sidde i skygge og alligevel få noget luft, når det ellers er for varmt og indelukket til at være inde i selve Camp-let’en. Om aftenen kan man sidde udenfor, under solsejlet, uden at mærke duggen, og når det regner, så kan man sidde i relativt tørvejr under solsejlet, forudsat naturligvis at det ikke stormer en halv pelikan. Jo, solsejlet er guld værd.

Aftenen gik med at køre på familiebesøg og klitvandring.

Anden nat
Som nævnt var vi utroligt glade for sovekomforten den første nat, men anden nat virkede det pludseligt ikke så fantastiske mere: Chaufføren vågnede med hoften nede mellem to dele af de ellers så fantastiske latex-madrasser. Flere forsøg på at rykke rundt på madras-delene blev efter få minutter belønnet med endnu en tur nede i ‘revnerne’. Meget frustrerende, og ødelæggende for en god nats søvn, trods flere forsøg på at rette op på tingene i løbet af natten.

Dag to og tredje nat
Igen blev vi jaget ud af Camp-let’en af en helt ulidelig varme alt for tidligt om morgenen. Det interimistiske morgenmåltid gentog sig, og efter et par timer fik vi besøg af noget familie, som til vores store glæde medbragte en masse wienerbrød, heriblandt “russere”, som vistnok er en nordjysk specialitet. Så sad vi under solsejlet hele eftermiddagen og slappede af. Vi måtte med regelmæssigt interval rejse os og rykke borde og stole så vi forblev inde i skyggen under solsejlet. Vi blev enige om, at det bord vi havde fået med, var alt for stort. Et bord af halv størrelse ville have været rigeligt. Og et bord inde i selve Camp-let’en til at lægge ting på ville også have været rart.

Hen under aftenen kørte vi ind til Løkken by og handlede ind, og nu skulle vi lave mad i Camp-let’en for første gang. Det var heldigvis ligetil og ikke spor besværligt. En stor bonus var, at vi havde drikkevand og afløb lige uden for teltet.

Vores første tur med en Camp-let
Så laver vi mad for første gang i Camp-let’en

Vores første tur med en Camp-let
Aftensmaden blev indtaget under solsejlet – dejligt

Med den dårlige nattesøvn, anden nat, var Chaufføren fredag aften omhyggelig med at få madrasserne placeret så korrekt som muligt, men uden held: Igen gled madrasserne fra hinanden. Med næsten 2 meter Chauffør er der ikke mange muligheder for at flytte sig hverken op eller ned i sengen, og selvom det blev forsøgt, så endte Chaufføren igen i ‘revnen’. Men denne nat endte Konen også med at ligge med hoften nede mellem to af madrasserne, og næste morgen blev sagen undersøgt til bunds: Vi havde simpelthen kombineret de forkerte madrasser i de to senge, og det blev dømt som hele årsagen til problemerne. Havde vi dog bare opdaget det noget før. Man kunne ønske sig en form for mærkning af de enkelte madras-dele, så den slags fejl ikke opstår. Men nu blev vi så meget klogere.

Og regnvejr, det fik vi i rigt mål, den sidste nat vi var på Løkken Klit Camping. Det var meget voldsomt, i perioder så voldsomt at Chaufføren lige måtte have lommelygten frem for at sikre at alt holdt tæt som det skulle, men der var ingen grund til panik: Camp-let’en klarede regnvejret uden nogen former for problemer, og vejret klarede op så alt hurtigt blev fint tørt.

Farvel til Løkken Klit Camping – Camplet’en pakkes sammen
Efter nogle dage på Løkken Klit Camping besluttede vi os til at vende næsen mod Aalborg med familiebesøg for øje, og dermed blev det også tid til at pakke Camp-let’en sammen for første gang.

Vi havde forventet at sammenpakningen ville kunne ske på 1½ times tid, men sådan skulle det ikke være. Løkken Klit Camping er, som navnet antyder, placeret på meget sandet jord, og selvom der er græs, er det jo ikke græsplæne som vi kender det hjemme fra haven: Der er meget sand, og nattens kraftige regnvejr havde fået vand og sand til at sprøjte op på teltdugen, og det skulle naturligvis først tørres af teltdugen, inden Camp-let’en kunne pakkes sammen.

Derefter måtte der et par forsøg til, før teltdugen var fordelt ordentligt i de to halvdele af Camp-let’en, og den kunne klappes sammen og låses, uden der skulle bruges vold. Undervejs var der problemer med at montere de transportelastikker, der skal holde den ene halvdel af teltet på plads i den øverste skal i Camp-let’en: Det hjørne hvor elastikken ellers skulle fæstnes, var det pludselig ikke længere muligt at montere elastikken. Hvorfor der ikke er svejset et lille øje der er dedikeret til noget så vigtigt må guderne og Camp-let-fabrikken vide.

Links:
Hjemmeside: Løkken Klit Camping
Gå til del: 1234
Annonce (læs mere efter annoncen)

En Autocamper kan sagtens bruges hele året!
En autocamper er ikke kun begrænset til brug om sommeren. Rigtigt mange moderne autocampere er 100 % vinteroptimeret, så de kan bruges hele året. Hos AutoCamp i Låsby rådgiver de gerne.

Læs mere her >>>0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar