DCT: Træt af forteltet?

af Ann Karina
Markisetelt

Rejser du meget? Og er du træt af at bøvle med forteltet, hver gang du gør ophold? Så overvej et markisetelt i stedet for.

Et markisetelt gør det nemt at tage på campingferie trods mange ophold undervejs. Markisen sidder fast monteret på vognen, og kan hurtigt rulles ud, hvis du ønsker skygge ved ankomst. Markisen suppleres med sider og front, hvis du har brug for læ eller rum som i et fortelt. I løbet af bare 20 minutter kan du have det komplette telt sat op.

Rolli er et komplet markisetelt bestående af både posemarkise, sider, front og gardiner. Det er solidt og tåler mange opsætninger. Taget og siderne samles med velcro – siderne og fronten samles med lynlås. Rolli findes i 9 længder fra 2,25 m. til 6,0 m. – og har samme dybde som et almindeligt fortelt. Monteringshøjden kan justeres fra 210-255 cm, hvilket betyder, at Rolli passer til næsten alle campingvogne.

Markiseteltet er en væsentlig billigere løsning end et fortelt. Prisen for et komplet Rolli markisetelt starter ved kr. 8.975 – inklusiv gardiner. Find din lokale forhandler på www.dct-vejle.dk.

Links:
Hjemmeside: DCT

Pressemeddelelse / Foto: DCT

Prøv også at læse disse indlæg