Top 5: Det glemmer vi typisk at pakke til ferien

af Bjarne Søby
cv italien 250

At pakke til ferien er en svær disciplin for mange. Faktisk så svær at halvdelen af os glemmer at pakke diverse ting ned i kufferten, inden vi drager af sted på ferie. Og det er tilsyneladende tandbørsten og tandpastaen, der er sværest for os at huske., 

I den mere seriøse ende lader vi dog også nummeret til bankens spærretjeneste ligge hjemme på kommoden, når vi drager ud i verden. Det viser en undersøgelse foretaget af SunnyRentals blandt 1.190 danskere.

 Undertøj, diverse toiletsager, pas, penge og badetøj. Der er mange ting at huske på, når vi skal pakke inden afrejse. Ofte glemmer vi en eller flere ting, når der hurtigt skal pakkes, og det er påfaldende nok nogle af de vigtigste ting, vi glemmer.

Det, vi typisk glemmer, er tandbørsten (16 pct.), mens mange (11 pct.) dog også lader tandpastaen ligge hjemme på badeværelseshylden. Dog glemmer hver tiende også nummeret til bankens spærretjeneste (10 pct.).

Det viser undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com.

Glemsom for fornyelsens skyld?

Men det er ikke kun vores tandhygiejne og vigtige telefonnumre, vi er glemsomme omkring.

Vi er også slemme til at glemme vores badetøj til trods for, at det i den grad er en essentiel del af i hvert tilfælde badeferien.

Dog kan glemsomheden være en god undskyldning for at erhverve sig noget nyt.

”Heldigvis er tandbørsten ikke det værste, man kan glemme derhjemme. Hvis man bor i feriebolig, bor man ganske ofte centralt og tæt på de lokale butikker og indkøbsmuligheder. Det er derfor nemt at smutte ned og købe de ting ind, man nu engang har glemt – også når det gælder badetøjet. Det kan for jo for nogen også være en god undskyldning for at få skiftet lidt ud i garderoben og anskaffe sig noget nyt svømmetøj,” fortæller Kim Konstantin Sølbeck fra SunnyRentals.

Længere nede på listen over ting, vi glemmer på ferien, ligger bl.a. håndklæder, parlør, løbesko, undertøj og nøgler.

 

Prøv også at læse disse indlæg