TV-holderen er udskiftet med noget – for os – langt mere brugbart

af Bjarne Søby

Vi er nok blandt de få, der aldrig ser fjernsyn når vi er på camping. Faktisk har vi hverken TV eller antenne i campingvognen, så derfor er det lidt tåbeligt at have en TV-holder. Den er nu væk, og erstattet af noget (for os) mere brugbart.

Der sælges ikke mange campingvogne i Danmark, uden der er monteret en TV-holder et eller andet sted i vognen. Og det er jo sådan set fint nok. Mange godt jo kan lide at se fjernsyn, når man er kommet væk fra hverdagen, og nyder friheden og fritiden sammen med dem, man holder af.

Derfor er det fint, at producenter af campingvogne og autocampere tænker placering af fjernsynet ind i designet, og ligeså fint er det, at mange vogne leveres med en holder til fjernsynet.

Men når man – som os – ikke har fjernsyn med på camping, så er TV-holderen lidt i vejen. Og når den ikke har et fjernsyn monteret, så er den faktisk ret grim at se på. I vores Adria Alpina var den meget synligt placeret i siddegruppen, og var faktisk lidt skæmmende at se på. Så den skulle væk.

Annonce (læs mere efter annoncen)

TV-holderen i vores campingvogn er bestemt ikke køn at se på, når den ikke er gemt væk bag et fjernsynTV-holderen i vores campingvogn er bestemt ikke køn at se på, når den ikke er gemt væk bag et fjernsyn

Der er ikke noget problem i at fjerne TV-holderen. Der er bare at fjerne nogle skruer, og så er den væk. At vi har været lang tid om at fjerne vores TV-holder, skyldes at vi ikke rigtig kunne finde ud af, hvordan vi skjulte skruehullerne mest hensigtsmæssigt. Vi havde på ingen lyst til at kigge på 8 stk. skruehuller, så TV-holderen fik lov at blive indtil vi kom på en god måde at skjule hullerne på.

Pest eller kolera? Skruehullerne efter TV-holderen er bestemt heller ikke pæne at kigge på.Pest eller kolera? Skruehullerne efter TV-holderen er bestemt heller ikke pæne at kigge på.

Vi kunne selvfølgelig have gået i Bauhaus og købt nogle små runde klistermærker i nogenlunde samme farve som det panel, TV-holderne var monteret på. Men det ville også kunne ses, så det var ikke en løsning for os.

Men så kom vi på en god ide. Ann Karina ville gerne have en magnettavle, som man også kunne skrive på – ligesom et whiteboard. Hun savnede et sted at samle brochure, memoer, og kunne skrive produktionsplan, når vi er på campingopgaver. Så hvorfor ikke fjerne TV-holderen og sætte så dan en plade op på væggen der, så den skjulte skruehullerne.

Det kunne være pænt med en af de nye magnetiske gladplader, men den ville nok være for tung, så vi fandt en let, sort, magnetisk metalplade, der passer perfekt på væggen. For ikke at lave yderligere skruehuller, satte vi pladen fast med dobbeltklæbende tape. Det hele tog mindre end 10 minutter, og vi er rigtig glade for det.

Det er let at fjerne TV-holderen. Det er bare at skrue den nedDet er let at fjerne TV-holderen. Det er bare at skrue den ned

En af delene var også monteret med en dobbeltklæbende pude. Men den fint af, uden af efterlade mærker.En af delene var også monteret med en dobbeltklæbende pude. Men den fint af, uden af efterlade mærker.

Magnetpladen dækker skruehullerne og har samtidig en – for os – praktisk funktion.Magnetpladen dækker skruehullerne og har samtidig en – for os – praktisk funktion.

Vi gemmer selvfølgelig TV-holderen. Selv vi er super glade for vores Adria Alpina 663 HT, så kan det være at den en dag skal sælges igen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Få sæsonplads på en af Danmarks bedste campingpladser

Hasmark Strand Camping er en af Danmarks bedste campingpladser. Du har allerede nu mulighed for at booke næste års sæsonplads. De er flere kategorier at vælge imellem.

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar