Rekordmange nyheder fra Isabella

af Bjarne Søby

Sæsonen er lige om hjørnet, og for mange campister er det nu tid til at overveje hvilket udstyr, der kan gøre årets campingferierer endnu bedre. Til netop det formål har Isabella i år rekordmange nyheder på programmet – bl.a. et nyt og stilfuldt luksusfortelt. 

Nyt luksusfortelt til sæsoncampister

En af årets store Isabella-nyheder er et nyudviklet A-måls fortelt til sæsoncampister. Nordic er creme de la creme indenfor fortelte og har fået prædikatet ”det stilfulde luksusfortelt”. I det nye Nordic fortelt har Isabella i den grad igen kræset om detaljerne og skabt et robust sæsonfortelt. Som det eneste A-måls fortelt i Isabellas sortiment, fås det i to dybder. Desuden er Nordic udstyret med Isabellas kraftige Mega-stel og PVC-tag.  

Isabella Nordic

Ventura luftfortelt til både campingvogn og autocamper

Isabella udvider ligeledes sortimentet i luftforteltskategorien og introducerer et nyt Ventura luftfortelt, som passer på både campingvogne og autocampere. Luftteltet er produceret i Europa, og brugen af kvalitetsmaterialer sikrer campisterne et vedligeholdelsesvenligt fortelt med lang holdbarhed og høj komfort.

Ventura Air

Ventura AIR er udstyret med et unikt og fleksibelt højdetilpasningssystem, der gør at luftforteltet kan justeres i forskellige højder og derfor passer på både campingvogne og autocampere. 

VILLA har fået vokseværk 

VILLA , som i forvejen er det største fortelt i Isabellas sortiment, har fået vokseværk og bliver nu endnu større. VILLA helårsteltet fås fra nu af i to dybder og fem længder. Alt efter hvor meget plads man har behov for, står valget mellem VILLA 300 med en dybde på 3 meter eller VILLA 370 med en dybde på 3,70 meter. På www.isabella.net er det muligt at og visualisere de mange VILLA muligheder og sammensætte sin egen drømme-VILLA. 

Prisvindende fortelt til markiser 

Årets nyhed til autocamperen er Buddy. Isabellas nye markisetelt er allerede blevet kåret ”Bedste fortelt til autocamper 2023” til Practical Motorhome Awards i England. Med Buddy kan man ved hjælp af to sider og en front omdanne markisen på autocampere og campingvogne til et stilfuldt fortelt. 

Isabella Buddy

Slut med kolde fødder 

Fra nu af er det slut med kolde fødder i forteltet. Isabellas nye Floor Heating giver lune fødder, og er et godt supplement til varmeovnen i forteltet. Gulvvarmesystemet består af et varmekabel, som monteres i aluplader der effektivt fordeler varmen, der hvor man ønsker at have gulvvarme. 

Isabella Floor Heating

Specialdesignet solsejl til Penta

På opfordring fra mange Penta-ejere har Isabella nu udviklet et specialdesignet solsejl til det ikoniske, femkantede Penta fortelt. Solsejlet er bygget på Megastel og svejste hjørner, som gør det ekstra solidt og velegnet til Penta fastliggere. 

Solsejl til Penta

Nyt letvægtssolsejl

Til de rejsende campister kommer også et letvægtssolsejl med integreret front. Det nye Shade solsejl passer både på campingvogne og de fleste typer vans. 

Isabella Shade

Hyggebelysning med solcellelampe 

Den nye solcellelampe fra Isabella kan bruges “næsten” hvor som helst. Som bordlampe, romantisk stibelysning eller, som den eneste på markedet, fastgjort til piggene i toppen på et læsejl.  

Isabella Solcellelampe

Du kan se alle nyhederne på Isabellas stand på Ferie For Alle, eller på Isabellas hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg