Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Vintercamping på Feddet – Del 3

af Ann Karina
Vintercamping på Feddet

Vores tid som vinter-fastliggere på Feddet er nu ved at være slut. Næste weekend skal vi pakke sammen og køre hjem. Vi skal bruge vores campingvogn til de kommende campingmesser, men vi har bestemt ikke lyst til at pakke sammen endnu. Vi har nemlig haft en rigtig dejlig tid som vintercampister.

Normalt ser vi os selv som rejsende campister. Vi elsker at køre med vores campingvogn og derved opleve nye steder og mennesker. Men i vintersæsonen kan det være svært at finde tid til at tage af sted på tur. Dels skal vi bruge tid sammen med vores familie, dels har vi hus og have at passe og dels er Line optaget af håndboldkampe hver weekend i vinterhalvåret.

Men som vinterfastligger er situationen en helt anden. Når først campingvogn og fortelt er stillet op, er campingvognen klar til brug når som helst. Det tager os under en time at komme fra hjemmet til campingvognen, og der er alt klart til brug. Det tager os heller ikke lang tid at pakke ned og tage hjem. Alt hvad vi skal er at samle det snavsede tøj, tømme køleskabet, tømme vand af o.l. og så er vi afsted. Vi kan derfor sagtens tage ned i campingvognen lørdag formiddag og så køre hjem igen søndag morgen i god tid til at Line kan komme til kamp.

Vintercamping på Feddet
Sissel har især nydt at være på vintercamping. Hun elsker at være på tur og opleve nye og spændende ting

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi har derfor fået brugt vores campingvogn mere i denne vinter, end hvis vi havde valgt stadig at køre rundt.

Vi har oplevet det omskiftelige efterårsvejr med både blæst og solskin og vi har oplevet kolde vinterdage med sne og frost. Alt sammen med havudsigt og den skønneste natur lige uden for campingvognen.

Vintercamping på Feddet
Også om vinteren er stranden en storslået oplevelse

Vores setup med campingvogn og et fortelt (Isabella Universal 420) har fungeret perfekt. I forteltet har vi haft en Zibro-ovn, og den har let kunne varme forteltet op til 17 – 20 grader. Vi har derfor også kunne sidde ude i forteltet, når lysten har været dertil.

Vi har som sagt slet ikke lyst til at pakke sammen endnu. Vi har haft så mange hyggelige stunder i campingvognen, at vi slet ikke er mætte af at være vinterfastliggere endnu. Vi havde måske frygtet, at vi hurtigt ville blive trætte af at være det samme sted hele vinteren, men sådan er det ikke gået. Vi har brugt meget mere tid i campingvogn og fortelt, end vi normalt plejer. Vi har hygget os som familie, og været sammen på en anden måde end normalt.

Vintercamping på Feddet
Der er blevet hygget gevaldig meget i campingvognen denne vinter

Vi har f.eks. prøvet at køre ned til campingvognen en lørdag aften, sætte os i siddegruppen med en skål slik på bordet og set fjernsyn hele aftenen. Det kunne vi såmænd også have lavet derhjemme, men det ville ikke have været det samme. I campingvognen får vi fornemmelsen af at komme væk hjemmefra, se lidt længere væk end naboens husmur, og høre havet og skoven i stedet for ringvejens trafik. Så bare det at komme væk selv for en enkelt nat, er et dejligt afbræk i hverdagens rytme.

Men nu er det slut for i år, og vi skal atter have campingvognen hjem. Snart står en ny sæson for døren, og vi skal igen ud på tur. Men jeg tror ikke det er sidste gang at vi lægger os fast for vinteren.

Links:
Relevante Link(s) : Topcamp Feddet
Gå til del: 123

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar