Camp-let koncernen deles op i to

af Ann Karina
presse_camplet_0110_01


Ejerne bag den sønderjyske Camp-let koncern har besluttet, at produktionen fra årsskiftet deles i to selvstændige virksomheder for henholdsvis produktion af teltvogne, Euro-trailere og Mustang hestetrailere.

Camp-let koncernen i Arnum og Gram i Sønderjylland har fra årsskiftet delt produktionen op i to selvstændige virksomheder. Det sker for at sikre, at der også i fremtiden er fuld fokus på produktudvikling og salgstiltag for de forskelligartede produkter, som fremstilles i Arnum og Gram.

“Emnet blev rejst i forbindelse med de tiltag, som vi gennemførte i fjor for at mindske konsekvenserne af den globale finanskrise. Det var i den fase, at vi blev helt klar over, at der er meget stor forskel på både markeder og konjunkturer for henholdsvis hestetrailere, teltvogne og almindelige trailere. Det er vidt forskellige kundegrupper, som vi henvender os til, og der er også stor forskel på behovene for produktudvikling af de enkelte vogntyper”, siger direktør Hans Jørn Nissen.

Han overtager sammen med sin søster, Anne Margrethe Nissen Schütt driftsselskabet Camp-let A/S, som skal stå for produktionen af Camp-letter og Euro-trailere, der kort før jul fik en mere selvstændig salgsprofil og egen hjemmeside. Hans Jørn Nissen bliver selskabets direktør.

Produktionen af Mustang hestetrailere udføres fremover i et nyt selskab, Mustang-Trailers A/S under ledelse af Henrik og Arne Nissen, der hidtil har været direktører i Camp-let med ansvar for henholdsvis salg og produktion. Mustang-Trailers A/S ejes af Arne og Henrik Nissen.

“Vi har begge været med i virksomheden, da vi begyndte at udvikle Mustang-traileren tilbage i 1990, og vi har gennem årene medvirket i den produktudvikling, som har fundet sted. Mustang er i dag et stærkt og selvstændigt brand i international hestesport, og vognen fortjener at få endnu mere opmærksomhed. Det vil ske fremover i Mustang-Trailers A/S”, siger Henrik og Arne Nissen.

presse_camplet_0110_02
Henrik og Arne Nissen

Produktionen af teltvogne stammer helt tilbage til, hvor de nuværende ejeres bedstefar producerede den første vogn i træfiner på sin møbelfabrik. Det var dog Poul M. Nissen og Hans W. Nissen, altså fædrene til de nuværende ejere, som opfandt den kendte glasfiber-teltvogn, der gennem årene er videreudviklet og ligesom Mustang hestetraileren betragtes som noget af det mest ypperlige inden for sit felt.

Hans Nissen døde i 1998, og efter Poul Nissens død i 2006 blev der indført en helt ny ledelsesstruktur i Camp-let A/S. Familien Nissen mindskede sin repræsentation i bestyrelsen til kun at omfatte to personer, mens de øvrige poster blev besat af erhvervsfolk udefra.

“Det var en helt ny måde at tænke på i en familievirksomhed som vores, men vi har oplevet, at det var sundt at få nye input. Finanskrisen tvang os til at træffe en stribe beslutninger, og desværre måtte vi sige farvel til gode medarbejdere. Vi valgte dog ikke kun at tænke kortsigtet, men også længere ud i fremtiden. Resultatet af de overvejelser er den opdeling, som har fundet sted. Og vi er sikre på, at det er den bedste løsning for den fremtidige udvikling af alle de kvalitetsprodukter, som Camp-let koncernen er kendt for”, siger de tre direktører.

Links:
Relevante Link(s) : Camp-let

 

 

Prøv også at læse disse indlæg