Bürstner autocampere: Ny Aero Van på basis af Mercedes Benz

af Bjarne Søby
Bürstner Aero Van

Bürstner autocampere er de seneste år blevet opfordret til at bygge en autocamper på basis af Mercedes Sprinter. De har taget denne opfordring op og præsenterer nu Bürstner Aero Van, der har været undervejs i 2 år.

“Efterhånden kræver flere og flere kunder en autocamper med en totalvægt på under 3500 kg. Presset lå derfor på at opnå det og alligevel tilbyde en fornuftig lastevægt. Resultatet blev en autocamper med et raffineret udseende og sensationelle køreegenskaber, så den har været værd at vente på”, udtaler Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren af Bürstner autocampere, Intercamp i Lunderskov.

Den kombinerer kvaliteten af Mercedes‐Benz basiskøretøjet med resultaterne af omfattende designarbejde med henblik på aerodynamik. Aero Van er lavet på et nedsænket AL‐KO chassis, der muliggør en vægtreduktion på ca. 120 kg. Endvidere er det afrundede design med til at give autocamperen mindst mulig vindmodstand. Og samtidigt giver det autocamperen et elegant udseende, der igen er forstærket af farvevariationerne sort og sølv. (standard i hvid)

Nogle af de grundlæggende ting, Bürstner autocampere har gjort for at reducere luftmodstanden på Aero Van, er sidepladen lavet i ét stykke glatplade, taget over førerkabinen, der er udformet ekstremt fladt og slankt, det tilpassede dørtrin, og endelig understreger bagenden med luftbrydningskant de aerodynamiske linjer. Aero Van er konstrueret til en tilladt totalvægt på 3500 kg (med 4 personer). Som tilvalg er det muligt at øge totalvægten til 3850 kg.

Indvendigt behager møblerne i Merano valnød‐dekor med bronzefarvede applikationer og gulvbelægningen i flisemønster sanserne. Alt udstyr er topklasse som standard. Aero Van t 700 har en fransk dobbeltseng samt toiletrum i den bageste del og et L‐formet køkken med en tilstødende dinette i front.

Den samlede længde er 6,99 m, bredden er 2,30 m, og højden er 2,70 m. Den indvendige ståhøjde på 195 cm, og dobbeltsengen har en størrelse på 196 x 143 cm. Aero Van har en 313 CDI motor med 129 hk.

Pressemeddelelse / Foto: Bürstner

Links:
Relevante Link(s) : Bürstner Autocampere

 

 

Prøv også at læse disse indlæg