Annonce (læs mere efter annoncen)
Ferie For Alle 2024

Virkelig smart og gennemtænkt bestiksæt fra Outwell

af Bjarne Søby

Jeg har set så meget gennem 15 års virke som campingjournalist, at det efterhånden er sjældent, jeg virkelig lader mig imponere over campingudstyr. Men dette bestiksæt fra Outwell er virkelig gennemtænkt.

Når du ser billedet, tænker du sikkert, at hvad i hu… er der så specielt ved det? En kniv er vel en kniv, og en gaffel har vel ikke ændret sig meget gennem flere hundrede år. Der er selvfølgelig også skeer, 4 servietter, et lille skærebræt, en proptrækker og en lille køkkenkniv, men det ligner nu præcis alt andet bestik.

Og det giver jeg dig ret i. Det både ligner og er præcist som alt andet bestik til campingbrug. Det føles som om, det er i god kvalitet, men jeg har ikke haft det med på tur endnu, så det kan jeg ikke udtale mig om endnu.

Det smarte og gennemtænkte har da heller ikke noget med bestikket at gøre. Det er måden, det er pakket på, jeg lod mig imponere af. For det er godt tænkt.

Outwell bevæger sig ind i campingvognssegmentet hvad camping udstyr angår. Men Outwell er nok mest kendt for deres telte og deres udstyr til teltcampister. Deres erfaring og knowhow hvad teltcamping er enorm, og det kommer til udtryk i dette bestiksæt.

Meget praktisk til teltcamping

Jeg har rejst med campingvogn i mange år. Der ligger bestik, knive m.m. i en ruminddelt skuffe. Der ligger det ordnet og sikkert – også under transport.

I år ligger vores campingvogn fast i Jelling, og vi skal for første gang på teltcamping. Det er en øjenåbner for mig, og ting jeg tidligere har taget for givet, er ikke givet længere. Der er f.eks. ingen bestikskuffe under transport.

På en campingferie med telt skal alt kunne pakkes ned til et minimum og stuves i tasker. Det skal også være nogenlunde ordnet, så man dels kan finde alle ting igen, og dels hurtig komme på plads. Det nytter derfor ikke at smide al ens bestik ned i en taske. Det vil tage tid at finde det frem igen, og det vil rode i køkkenet

Det smarte ved dette bestiksæt fra Outwell er, at det leveres i en lille taske, hvor alle ting har deres plads. Det er virkelig praktisk. Så er der styr på alle dele, det er let at transportere, og let at komme til, når man skal bruge bestikket.

Som campingvognscampist er det smarte nok svært at få øje på, men som teltcampist er det virkelig praktisk.

Den vejl. udsalgspris er kr. 347,95

Jeg glæder mig så meget til Pinse, hvor vi for første gang skal prøve teltcamping for alvor. Turen går til CampOne Bøjden Strand, og det bliver en helt ny måde for os at campere på.

Prøv også at læse disse indlæg