WeCamp Quick Stop 2.0 fortelt

af Bjarne Søby

WeCamp Quick Stop 2.0 er et fortelt beregnet til mindre autocampere og Vans. Den slags telte er set før, men det her er et popup-fortelt, der kan sættes op lige så hurtigt som luftfortelte, men her har man stabiliteten fra et fast stangsæt.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Danmarks største leverandør at campingudstyr, Camper.dk

WeCamp Quick Stop 2.0 skal monteres I teltskinnen på vognens markise. Der er to vulstbånd i hver sin tykkelse, så det passer på stort set alle markiser.

Det er virkelig let at sætte op. Man kører markisen lidt ud, så teltskinne kommer ned i en behagelig arbejdshøjde. Så sættes forteltet fast med vulstbåndet i markisen, og så er forteltet klar til at slå op. 

WeCamp Quick Stop 2.0 er et popup-telt. Dvs. at ved at trække i hhv. 3 sider og i taget, står teltet af sig selv.
WeCamp Quick Stop 2.0 er et popup-telt. Dvs. at ved at trække i hhv. 3 sider og i taget, står teltet af sig selv.

Man skal ikke køre markisen helt op igen, efter at forteltet er sat i skinnen. Har du en Van med skydedør, kommer forteltet nemlig for tæt på Van’en, og forteltet kan blive ødelagt. Se hvordan i videoen herunder. Det skete nemlig for os. Lad markisen bliv e ca. 20 cm. ude, og sæt så forteltet op. Så går alt fint.

Overraskende let at stille op

Det er et popup-telt. Dvs. at ved at trække i hhv. 3 sider og i taget, står teltet af sig selv. Det tager kun 30 sekunder for en person at få teltet klar til pløkning.

WeCamp Quick Stop 2.0 sluttes pænt ind til autocamperen uden brug af stænger. Det sker ved hjælp af to pløkker. Det lyder lidt for simpelt, men det fungerer, og der er ikke megen træk inde ved bilen.

Som nævnt skal forteltet skal pløkkes, og der medfølger selvfølgelig pløkker og barduner.

Selvom det er et popup-fortelt, så medfølger der fire hjørnestænger. Forteltet kan stå uden disse stænger, men de giver ekstra stabilitet og højde i hjørnerne. De sættes i ’lommer’ i fortelts bund og tag, og kan sættes op på under et minut.

WeCamp Quick Stop 2.0 er virkelig let at sætte op
WeCamp Quick Stop 2.0 er virkelig let at sætte op

Vi lavede en kæmpe fejl, da vi filmede dette fortelt. Faktisk flænsede vi slusen i vores første opsætning. Det var en dum fejl, men der er en måde, så du kan undgå det. Det viser vi i denne video om WeCamp Quick Stop 2.0 fortelt.

Det er er lyst, let og meget funktionelt fortelt. Og som rum-udvidelse til en mindre autocamper eller Van, er det genialt. Det er mindst lige så stabilt som et luftfortelt, og er ligeså hurtigt at stille op.

Vægten er kun 18 kg. og den vejl. udsalgspris er kr. 4.995,-. Du kan få oplyst nærmeste forhandler på Camper.dk

Prøv også at læse disse indlæg