Wecamp Utility XL- Kæmpe redskabstelt

af Ann Karina
Her ser vi begge redskabstelte. Man ser tydeligt forskellen i størrelsen

Wecamp Utility XL er Wecamps nye redskabstelt. Mange sæsonliggere og helårs fastliggere, har et redskabstelt stående på deres enhed. Det er praktisk til opbevaring af alt fra cykler og møbler til grills.

Wecamp Utility opbevarings/redskabstelt er et populært redskabstelt blandt campister. Det er rummelig med sine 220 x 150 x (H)x200 cm. Men det har nu fået en storebror, nemlig Wecamp Utility XL.

Masser af plads i Wecamp Utility XL opbevaringstelt

Redskabsteltet er med sine mål på 225 cm x 185 cm x 200/190 cm, et af markedets største redskabstelte. Det er lavet i kraftig PVC, har medfølgende stormsikring i alle hjørner der klikkes på med et spænde, og har stålstel. Det er et solidt redskabstelt med masser af plads.

weCamp Utility XL har integrerede stormbarduner
weCamp Utility XL har integrerede stormbarduner
Stellet i WeCamp Utility XL, kan modstå meget
Stellet er kraftigt og kan modstå meget

Det har ventilation i begge gavle, Udvendig pløkning så man minimerer risiko for sne og blade i redskabsteltet. PVC materialet gør at det er meget rengøringsvenligt og ikke så nemt tager imod snavs. Farverne er sort/grå, så de passer til de fleste af dagens fortelte.

Annonce (læs mere efter annoncen)
Der er gode muligheder for pløkning og fastgørelse af redskabsteltet
Der er gode muligheder for pløkning og fastgørelse af redskabsteltet

Man kan også vælge at indrette det som et udekøkken. Det ses rigtigt tit i sydligere liggende lande. På den måde kan man lave mad ”ude”, uanset vejr og vind.

Der er god udluftning i WeCamp Utility XL redskabsteltet
Der er god udluftning i begge gavle

Kan bruges hele året

Wecamp Utility XL redskabsteltet kan stå hele året, og kan derfor også bruges til vinteropbevaring af ting, hvis du rykker ned i et mindre telt om vinteren, hvilket mange gør. Det er dog altid en god idé, som med almindelige fortelte, at vintersikre det med et par ekstra overliggere og et nogle ekstra stænger. Men da taget er så skrånende som det er, og stiller man det korrekt op, vil sneen nemt glide af taget.

Stellet i WeCamp Utility XL, kan modstå meget
Stellet i redskabsteltet, kan modstå meget
Døren kan holdes oppe af en strop så man nemt kan gå ud og ind
Døren kan holdes oppe af en strop så man nemt kan gå ud og ind

Wecamp Utility XL redskabsteltet vil kunne købes og ses hos de danske campingforhandlere. Det præcise tidspunkt hvornår det kommer i butikkerne, kender redaktionen desværre ikke.

Besøg Wecamps hjemmeside for at se en liste over forhandlere

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg