Cadac Safari Chef Compact – kompakt gasgrill

af Ann Karina
CADAC Safari Chef Compact fylder ikke meget

Cadac Safari Chef Compact, er en ny meget kompakt gasgrill fra Cadac. Rigtigt mange campister er glade for Cadacs grills. Men en grill med tilbehør fylder ofte meget, men det er ikke tilfældet med Cadacs nye gasgrill.

Cadac Safari Chef Compact grillen har fire udskiftelige toppe, så det er muligt at lave mange forskellige ting på den. Det er stander til gryder eller f.eks. en kaffekande, en rillet non-stick grill rist, en glat non-stick grillplade og et låg der også kan bruges som pande. Der medfølger også en transporttaske. Grillen bruger de små flaskegaspatroner. Den har Piezotænding og brænderen er afskærmet for at minimere varmetab og risikoen for at den blæser ud.

Grillen har mange muligheder
Grillen har mange muligheder, og der medfølger en transporttaske med hank (ikke afbilledet)

Hvem er Cadac Safari Chef Compact grillen henvendt til?

Da denne gasgrill er virkelig kompakt, passer den til alle der gerne vil rejse let. Redaktionen kender desværre ikke de præcise mål, og vægt på den endnu, men vi har set den. Så vores estimering er at den ca. er 30 cm i bredden, og pakket sammen er den vel ca. 35 cm. i højden. Alt pakkes sammen i den medfølgende taske. Tasken har bærehåndtag, hvilket er praktisk hvis man skal have den med nogle steder. Vægten på gasgrillen er 3,8 kg. Bær over med mig hvis mine estimeringer er helt skæve.

Cadac Safari Chef Compact er perfekt til rejsebrug, terrassen eller skovturen
Grillen er perfekt til rejsebrug, terrassen eller skovturen

Jeg ved den har en ydelse på 1,8 kW, og den bruger ca. 132 gr. gas i timen.

Jeg vil mene at teltcampister, vanlifere, og alle andre der ikke vil have store tunge ting med, eller ikke har så meget plads at gøre godt med, på turen kan få glæde af denne gasgrill. Den er også perfekt til skovturen eller strandturen, picnic i skoven, eller andre steder hvor man gerne vil have en grill med. Så slipper man også for de farlige engangsgrills.

Cadac Safari Chef Compact har Piezotænding
Cadac Safari Chef Compact har Piezotænding
Grillen kører på de små gasflasker
Grillen kører på de små gasflasker

Da jeg så den i november, var den ikke kommet til de danske forhandlere endnu, men den skulle være at finde i butikkerne i løbet af foråret.

Du kan se en liste over alle forhandlerne på Camper Fritids hjemmeside

Prøv også at læse disse indlæg