Camping Barco Reale, dejlig campingplads i hjertet af Toscana

af Bjarne Søby
barco reale 01

Camping Barco Reale ligger midt I Toscana i Italien. Den er perfekt – uanset om man vil udforske Toscana, eller blot nyde ferien på en luksus campingplads.

Se denne video vi lavede mens vi var på campingpladsen: 

Fra Camping Barco Reale er der til alle sider er frit udsyn ud over det smukke landskab i Toscana. Oprindeligt var området ejet af Medici familien og blev brug til jagt. Men den tid er forbi, og nu kan vi alle glædes over den smukke egn.

Vejen op til campingpladsen er fin. Stigningen er til at overkomme, og der er en del sving. Især den sidste strækning til campingpladsen er snørklet – især hvis man har et langt vogntog.

Enhederne på Camping Barco Reale er fra 40 m2 op til 180 m2. Du kan ved bestilling angive hvilken størrelse enhed, man gerne vil have. Der er strømstik med 10 ampere på alle enheder. De største enheder har strømstik med 15 ampere. Der er drikkevand tæt på alle enheder.

Det er – som næsten alle andre steder i Italien – muligt at leje mobilhomes og bungalows. De er findes i forskellige kategorier, og campingpladsens hjemmeside giver er fint overblik over disse. Noget vi syntes er spændende er, at Camping Barco Reale også tilbyder store glamping-telte. Her kan man opleve at være på teltcamping i ren luksus. Det kunne vi godt tænke os at prøve en gang J

Vi besøgte Camping Barco Reale lidt uden for sæsonen, så ikke alle faciliteter var åbne, men alt fungerede og vi følte ikke at vi manglede noget.

Der er tre servicebygninger på campingpladsen. Alle er fuldt udstyret med alle faciliter – både til børn og voksne. Der er også fine bade- og toilet rum til handicappede.

Som på så mange andre italienske campingpladser er køkken og opvask udendørs under et halvtag. Desuden er der mulighed for tøjvask m.m.

Der er to pool-områder på campingpladsen, og der er pools både til børn og voksne. Unden for sæsonen er den ene pool opvarmet, og omkring begge pools er er plads til at solbade eller slappe af.

Men det bedste ved pool-områderne er næsten udsigten. I den ene pool føler man nærmest at man svømmer direkte ud over klippekanten. Det er meget unikt og meget betagende.

Om sommeren er der masser af aktiviteter på campingpladsen. Pladsen har sit eget animationsteam, der sørger for aktiviteter for børn og unge gennem hele dagen. Om aftenen er der hygge med musik og underholdning på campingpladsens amfibiescene.

Der er masser mulighed for sport på campingpladsen. Der en stor boldbane, og der er en fitnesssti rundt om campingpladsen. Den prøvede vi, og de mange øvelser i det kuperede terræn får hurtigt pulsen op.

Og skulle det ikke være nok, så har campingpladsen et samarbejde med Tuscany Adventures Team, der arrangerer kajakturer, hulevandring, klatring, mountainbiketure m.m.

Der er en lille butik ved siden af receptionen med de mest nødvendige varer. Udvalget er ikke stort med det gør ikke noget. Der er et fint supermarked i byen kun få minutters gang fra campingpladsen.

Der er også en isbod, et pizzeria og en restaurant på Camping Barco Reale. Og især restauranten imponerede med en fantastisk menu.

Camping Barco Reale er med i Leading Campings samarbejdet og er derfor i sagens natur en campingplads i luksusklassen. Campingpladsen har da også alt hvad man kan forvente af en moderne campingplads i høj klasse.

Beliggenheden er perfekt hvis man vil opleve Toscana. Firenze, Pisa, Lucca, Sienna, Vinci m.fl. – alt ligger I køreafstand fra campingpladsen.

Priserne er i den højere ende, men man får hvad man betaler for. Nemlig et ophold på en campingplads med ordnede og luksuriøse forhold beliggende midt i et meget spændende område med masser at se og opleve.

Se mere her: Camping Barco RealeLeading Campings

Prøv også at læse disse indlæg