Bodum i brudsikkert plast fra Camper

af Bjarne Søby

Bodums stempelkaffekander er nærmest fast inventar i ethvert dansk kaffedrikkende hjem. Nu er det også muligt at får dem til camping og fritids brug. De kommer nemlig nu i BPA frit og smagsneutralt polycarbonat. Så nu kan de også blive fast inventar i ethvert campingkøkken. Denne artikel er sponseret af Camper.

Den traditionelle stempelkaffekande, er ikke det eneste fra Bodum der nu er i brudsikre materialer. Bodum har lanceret, ud over kaffekanden i flere størrelser, en tekande i brudsikkert glas, to forskellige størrelse termoglas i polycarbonat og en serie af opbevaringsglas også i polycarbonat. Alt i design der er magen til det vi kender i glasversionerne.

Kanderne og glassene fås både enkeltvis og i sæt.

Vi lavede denn video på Ferie For Alle 2020 med de nye ting fra Bodum. Videoen er lavet i samarbejde Camper og er annoncørbetalt indhold.

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at drikke god kaffe på camping. Kig ud til din nærmeste campingforhandler og se med egne øjne ligheden mellem glasversionen og plast.

Du kan finde nærmeste forhandler her: Camper

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nye regler for gasinstallationer i campingvogne

I henhold det Danske gasreglement er reglerne blevet skærpet for installationer i campingvogne og autocampere blevet skærpet. det betyder blandt andet at…

Læs mere her >>>


0 kommentar
0

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar