Campingsæsonen er langt fra slut

af Ann Karina
I Danmark er der mange gode oplevelser året rundt

Det har været en forrygende sommer, og de danske campingpladser har været fyldt med glade campister. Nogle er erfarne campister, der har egen vogn eller telt, og andre har valgt at snuse til livet på en campingplads ved f.eks. at leje en hytte eller et mobilhome.

Mange mennesker mener, at campingsæsonen er slut, når højsommeren er overstået. Men der er langt fra tilfældet. Der er masser af gode campingoplevelser i Danmark i hele sensommeren, efteråret og vinterhalvåret. Og den danske natur er smuk og spektakulær, uanset om det er sommer eller vinter. Mange campingpladser holder åbent hele efteråret og har også vinteråbent, så der er basis for en anden form for campinghygge.

Der er oplevelser for hele familienDer er oplevelser for hele familien

Få fuld udnyttelse af din campingvogn hele året

Er din familie en af de familier, der har haft en god campingoplevelse i f.eks. en campinghytte denne sommer, så er det måske nu, I skal overveje at anskaffe jeres eget. At eje sin egen vogn giver den ultimative frihed og optimal udnyttelse af ens investering. Har man sin egen, kan man ikke kun benytte den i de 2 uger i højsommeren, hvor familien holder ferie, men man kan også benytte den i alle årets miniferier, efterårsferien, vinterferien og weekender. Det giver familien mulighed for at have nogle fantastiske ferieoplevelser sammen – året rundt, uden at det koster mere, end hvad 14 dage syd på i højsæsonen koster.

Bliv sæsonligger og udnyt campingvognen hele åretBliv sæsonligger og udnyt campingvognen hele året

Moderne campingudstyr er nemlig bygget til at blive brugt året rundt. Man kan sagtens holde varmen i sin campingvogn eller autocamper, også selv om det er frostvejr eller blæser kraftigt udenfor.

Brug din campingvogn både weekender og ferier

Har man ikke lyst til eller mulighed for at køre rundt, kan man stille sin vogn fast på en campingplads. De fleste af landets campingpladser tilbyder mange forskellige løsninger. Man kan enten vælge at have en helårsplads, hvor man ligger fast på campingpladsen hele sæsonen, man kan vælge en forårsplads, hvor man typisk ligger fast fra påske til lige efter Skt. Hans, eller man kan vælge at have en efterårsplads, hvor man oftest ligger fra medio august til efter efterårsferien. Der er også campingpladser i Danmark, der tilbyder vinterpladser, eller hvis man er skisportsmenneske, eller bare kan lide de svenske vintre, er det også muligt at stille sin vogn fast på f.eks. Isaberg i Sverige hen over vinteren.

camping om vinteren er ikke noget problemcamping om vinteren er ikke noget problem

Moderne campingudstyr kan sagtens tåle frostvejrModerne campingudstyr kan sagtens tåle frostvejr

Masser af gode tilbud hos forhandlerne

Lige nu er mange af de danske campingforhandlere ved at få de nye 2015 vognmodeller hjem. Det betyder selvfølgelig, at der masser af spændende nyt at kigge på, men også at der er rigtig mange gode tilbud at kigge nærmere på ude hos de danske campingforhandlere på dette års modeller, da de skal gøre plads til alle nyhederne.

Man kan også være heldig at finde en rigtig flot brugt vogn, der lige passer til familiens behov, eller man kan være rigtig heldig at finde det, der hedder en overgemt vogn.

Få et godt tilbud hos din campingforhandlerFå et godt tilbud hos din campingforhandler

Så ikke nok med at man at allerede nu har klaret næste års sommerferie, men man kan også nyde en masse ferieweekender og ferier hen over efteråret, vinteren og foråret.

Kig ind på Camping Branchens hjemmeside www.campingbranchen.dk og find den forhandler, der ligger nærmest dig.

 

Prøv også at læse disse indlæg