El-løbehjulet er til både korte ture og sightseeing

af Bjarne Søby
El-løbehjul GoRunner Connect gør det nemt og ret sjovt at komme rundt på campingpladsen

Vi har haft et el-løbehjul – et GoRunner Connect – med på tur. Og lad det bare være sagt med det samme. Det bliver svært at vriste det ud af hænderne på Ann Karina igen. Se det her.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Camper.

Du kender det sikkert godt. Man skal lige op til receptionen på campingpladsen, i butikken eller besøge en service bygning. Det er sådan set fint nok, hvis det ligger rimeligt tæt på ens enhed. Men ligger man i den fjerneste ende af campingpladsen, kan det være langt at gå, og man gider egentlig ikke.

Men med et elektrisk løbehjul bliver det nemt og ret sjovt at komme rundt på campingpladsen. Det er altid klart til brug (hvis man altså husker at lade det op), man bruger ingen kræfter når man kører på det, og det støjer ikke. Kort sagt – oplagt til brug på en campingplads. 

Det kan også bruges til kortere ture. Rækkevidden er typisk 14 – 16 km, så man kan godt tage på opdagelse uden for campingpladsen også. Man ser faktisk ret meget, når man kører på løbehjul. Det går ikke hurtigere end man har tid til at se sig omkring, og det er let at stoppe op, hvis der er ting, man gerne vil se. Og da det let kan klappes sammen uden brug af værktøj, kan ma have det med busser og tog.

GoRunner Connect er lige til at klappe sammen
GoRunner Connect er lige til at klappe sammen

El-løbehjulet har flere hastigheder

En smart ting ved el-løbehjul GoRunner Connect er, at man kan indstille det til flere hastigheder. Den normale hastighed er 20 km/t, men det kan begrænses til 12 km/t. Det kan være praktisk hvis ens børn eller børnebørn skal prøve løbehjulet.

Fuld kontrol via en App

En anden smart feature er at man kan styre flere af løbehjulets funktioner via en app på ens smartphone. Man kan som nævnt indstille hastigheden, låse motoren, se hvor meget strøm der er tilbage på batteriet, se ens rute m.m. 

Funktionerne på GoRunner Connect kan indstilles via an app

De store hjul giver sikker kørsel

El-løbehjul GoRunner Connect har 8,5″ punkterfri hjul. Det er ret store hjul for et løbehjul, og sammen med affjedringen, er det med til at give end mere sikker kørsel. Max belastning er 120 kg., men 100 kg anbefales. Det har en 300W motor og Lithium batteri.

Du kan se vores video om løbehjulet her:

Vægten er 12 kg, og den vejl. udsalgspris er kr. 3.995,00.

Det er Camper, der forhandler El-løbehjul GoRunner Connect, og nærmeste forhandler kan ses der.

Prøv også at læse disse indlæg