Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Ferie for Alle 2021 bliver en anderledes oplevelse

af Ann Karina
Forhåbentlig kommer der til at være mange mennesker på Ferie For Alle 2021 online

Igennem de sidste mange år er jeg kommet på Ferie for Alle i Herning. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed. Men i år er det desværre lidt anderledes.

Corona Pandemien kommer desværre også til at påvirke Ferie for Alle 2021, så der bliver ikke en Ferie for Alle som vi kender den i år. Men til gengæld kommer der en online version hvor mere en 100 udstillere. Udstillingen kommer til at foregå på Ferieforalle.dk.

Stand på Ferie for Alle 2008
Vores første Ferie for Alle – hvor var vi ”grønne”. Bemærk min fantastiske frisure 😉

Igennem årene har jeg mange sjove og spændende til på Ferie for Alle. Min første Ferie for Alle var tilbage i 2008 hvor vi lige havde lanceret AltOmCamping. Her stod jeg og delte 1000-vis af flyere ud for at gøre opmærksom på os selv. Jeg kendte stort set ingen i branchen, og de kendte hellere ikke os. Dog havde Campex, den danske agent for Hobby og Fendt, været så søde at lade os have en lille bod på deres stand.

Stand på Ferie For Alle 2008 Ann Karina taler med campister
Jeg var meget ihærdig med at dele flyers ud
Ballon Ole underholdt på vores stand i 2008
Vi havde endda sørget for underholdning på standen ved Ballon Ole
Det bliver ikke muligt at se denne campingvogn live på Ferie for Alle 2021
Der var mange spændende trækplastre på messen dengang også

Året efter var lidt anderledes. Der var vi begyndt at blive mere kendt blandt campisterne og selve campingbranchen. Det år stod vi på Camp-lets stand da vi i sommeren 2008 havde kørt en Camp-let til Nordkap. Vi stod med den Camp-let vi havde været afsted i, og fortalte alle der gad at høre på os, om vores tur. Det var også Line og Sissels første teltvognstur, så folk var også interesseret i at høre hvordan det fungerede med børn, og ikke mindst Sissel der jo sidder i kørestol.

Annonce (læs mere efter annoncen)
På Ferie for Alle i 2009 stod vi på Camplets stand
I 2009 stod vi på Camp-lets stand og fortalte om vores Nordkap tur.

Faktisk solgte jeg en Camp-let den ene dag (uden at vide det før senere på dagen), og blev udnævnt til dagens “sælger“. Salget gik selvfølgelig igennem en officiel forhandler, men det var vist pga. min fortælling om vores tur, og hvordan det kunne lade sig gøre med Sissel, at den blev solgt.

På Ferie for Alle i 2009 på Camplets stand havde vi gode venners hjælp
Vi havde et par gode venner med til at hjælpe os på standen

Vi har haft stand på Ferie for Alle i flere år, og blev godt hjulpet af vores skribenter til at få den passet. Vi følte ligesom ikke at vi skulle stå der hele dagen, når vi skulle rapportere om nyhederne.

Vi kommer hellere ikke til at have en stand på Ferie For Alle 2021
Her er det Mona Damholdt fra ”Campingliv på Facebook” der giver en hånd med på vores stand i 2010

Ferie for Alle blev anderledes for os

Efter nogle år, opgav vi konceptet stand. Vi følte ikke at det passede til vores medie at stå der, og vores læsere opsøgte vores stand for at tale med os. Og når vi så ikke var der, blev de selvfølgelig skuffede. Så vi valgte at droppe standen, og sige til folk, at de måtte fange os rundt omkring i stedet for hvis de ville have en snak. Og det koncept har virket lige siden.

På Ferie for Alle 2021 kommer Bjarne ikke til at filme
Vi fik mere og mere travlt med at filme på Ferie for Alle, så derfor droppede vi standen
Folk følger med når vi filmer
Folk kigger nysgerrigt til når vi filmer. Og venter høfligt til vi er færdige

Ferie For Alle 2021 bliver anderledes for alle

Nu mange år, og mange gode oplevelser på Ferie for Alle senere, sidder jeg nu her og skal til at opleve messen på en ny måde igen. Jeg kommer til at savne de hyggelige snakke med campisterne og vennerne i branchen. Alle de små skøre påfund som vi kom op med, og alle de sjove aftaler der blev lavet undervejs på en weekend.

Der kommer ingen hyggelige sammenkomster på Ferie For Alle 2021
Efter en hård dag på messen, var det sjovt at mødes med kollegaer og folk fra campingbranchen
Mange af udstillerne kommer igen år efter år
Mange udstillere kommer igen år efter år. Her er det Ann fra AnnTex – dengang Ergopur

Jeg vil i steder for at ærgre mig, nyde en Ferie for Alle 2021 UDEN at få ondt i fødderne. Jeg vil hoppe i min bedste pyjamas, lade make-uppen blive i skuffen og lade håret været uglet og læne mig tilbage og få alle oplevelserne alligevel – bare på en anden måde. Jeg vil deltage i foredrag og webinarer, hvad jeg normalt ikke har tid til på en messe.

Og så vil jeg allerede nu, glæde mig til 25.-27. februar 2022, hvor Ferie for Alle løber af stablen i Messecenter Herning.

Forhåbentlig kommer der til at være mange mennesker på Ferie For Alle 2021 online
Vi glæder os til 2022, hvor vi forhåbentligt kan mødes på Ferie for Alle igen
Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg