Find vej til de bedste forlystelsesparker

af Ann Karina
Hansapark

 

Skal børnene med på ferie, så guider et nyt site dig frem til de bedste forlystelsesparker i Europa og USA.

Forlystelsesparker er et hit blandt børnefamilierne. Og nu bliver det endnu nemmere at finde frem til de bedste forlystelsesparker i Norden, Europa og USA. Et nyt site www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker guider børnefamilier og barnlige sjæle til både kendte og mindre kendte forlystelsesparker, så ferien let kan planlægges ud fra børnenes behov.

“Rigtig mange vælger at bruge efterårsferien eller en forlænget weekend på en tur til et af vores nabolande, hvor børnene får lov til at besøge en eller flere af de kendte forlystelsesparker. Men der findes også mange muligheder, så derfor vil vi gerne hjælpe børnefamilierne med at finde nogle alternativer til de populæreste forlystelsesparker. Det er baggrunden for at vi har oprettet dette nye site”, siger udviklings- og salgschef i FDM travel, Line Danvad.

Lige nu er det især det nye Toy Story Playland som Disney står bag, der bliver spurgt til, når rejsen bookes til Paris, men også USA og Tyskland, som er kendt for mange forlystelsesparker, er populært hos børnefamilierne.

“Det er sjovt at opleve noget nyt, og det gælder også forlystelsesparker. Derfor håber vi, at rigtig mange vil gøre brug af vores nye site, da de hurtigt kan danne sig et overblik og få inspiration til, hvilke forlystelsesparker der er værd at besøge i ferien”, siger Line Danvad.

På det nye site er der udover links til en række af de mest populære forlystelsesparker også indsat et kort, så man hurtigt kan finde frem til forlystelsesparkerne. Siden er opdelt efter Europa og USA, og nærmeste lufthavn er oplyst, ligesom der er rejsetips fra rejsende, der har besøgt forlystelsesparkerne.

Desuden er der link til den enkelte forlystelsespark, så det er muligt at tjekke alt om forlystelserne og åbningstiderne.

Pressemeddelelse

Links:
Relevante Link(s) : FDM

 

 

Prøv også at læse disse indlæg