Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Isabella Natura Servicesæt og andet køkkengrej

af Ann Karina

Isabella er hovedsageligt kendt for sine fortelte. Både almindelige rejsefortelte, luftfortelte og rejsefortelte. Men de kan meget mere end det. De sidste mange år har de også produceret udstyr. Bl.a. møbler, men også et stort udvalg af køkkenting. Herunder deres Isabella servicesæt.

Isabella har igennem flere år haft et rigtigt flot servicesæt bestående af fire kaffekrus, fire dessert/morgenmads tallerkner, fire store middagstallerkner og fire dybe tallerkner. Tidligere var det i de klassiske Isabella North farver med en hvid top, og en støvet blågrå bund.

Ny farve på servicesættet

Det flotte Isabella servicesæt, der adskiller sig fra meget andet ved at være ovalt, har nu skiftet farve. Nu er farven en praktisk cremet hvid med en lidt dybere beige i bunden. Det har skiftet navn til Isabella Natura servicesæt. Faconen er stadigvæk den ovale. Det jeg godt kan lide ved faconen på servicesættet er, at det både kan bruges som almindeligt service, men også som pæne fade og skåle.

En anden ting, som man ikke ser ved mange andre servicesæt er, at det fås til både fire og to personer. Det vil sige henholdsvis seksten og otte dele. Det der er praktisk ved det er, at man meget bedre kan tilpasse det til familiens behov og ikke behøver at købe unødigt meget service. Eller hvis man lige har brug for et par ekstra sæt til hvis man får gæster. Hvis man har behov for det, kan man også tilkøbe, eller alene købe, ekstra kopper.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Der er meget andet end bare et servicesæt

Derudover er der meget andet end bare end bare deres Isabella service. F.eks. Isabellas praktiske vinglas, Buildaglass, der kan foldes sammen og opbevares i en lille boks. Boksen gør også at glassene ikke bliver ridset under transport og derved holder sig pænere i længere tid. Der er også foldbare opbevaringsbokse, smarte gryder der er stabelbare, og med aftageligt håndtag og et opvaskestativ der er nemt at folde sammen. Deres dobbelte kogeblus har vi selv rigtigt gode erfaringer med, og nu fås der også en stegeplade til det.

Isabella tilbyder alt til campisten. Både forteltet, men også til køkkenet, udekøkkenet og hyggen.

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg