Magnetisk WeCamp lampe kan mange ting

af Ann Karina

En magnetisk WeCamp lampe er monteret på en klassisk lampefod. Faktisk ligner den lidt en lampe jeg havde på mit teenagerværelse tilbage i 80ish`erne. Men det der er genialt er, at den er magnetisk og der følger noget rigtigt smart tilbehør med. Og det gør, at den kan bruges på rigtigt mange forskellige måder.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Camper Fritid.

Den magnetiske WeCamp lampe kan bruges som en almindelig klassisk bordlampe der kan vinkles og drejes i alle retninger. Den medfølgende klemme med magnet hvor selve lampendelen kan monteres på, giver mulighed for at montere den på en stol, teltstang, hylde eller andre steder hvor der kan sidde en klemmelampe. Der følger også en selvklæbende holder med den magnetiske WeCamp lampe, som man kan montere hvor man lige har brug for en spotlampe.

Multifunktions magnetisk lampe

Selve bordlampen kan også bruges til flere ting – hvilken egentlig ikke var planlagt fra starten eller i designet. En af drengene fra Camper / WeCamp fandt ud af, at den faktisk også kan fungere som en køkkenrulleholder. OG lampen kan stadigvæk sidde på. På denne måde sparer man plads på bordet, og har lys på samme tid.

Den er selvfølgelig genopladelig via en USB ledning, så man skal ikke tænke på batterier eller den slags. Og skulle man stå og mangle en lommelygte, kan den lige klikkes ud af magneten, tages i hånden og bruges som en lommelygte.

Det jeg synes er fedt med den magnetiske WeCamp lampe er, at den kan flyttes rundt. Du kan montere holdere (dem kan man købe ekstra og løst ved siden af), alle mulige steder i din campingvogn, teltvogn, autocamper eller van. OG det geniale er, at du jo kan flytte lamperne efter behov. Du kan bruge den samme lampe i forteltet som du bruger som læselampe i din seng eller siddegruppe, det er bare at tage den ud af magnet holderen, og placere den et nyt sted.

Men se lige videoen om den Magnetiske WeCamp lampe her – så kan I se hvordan det virker 😉

Prøv også at læse disse indlæg