MKP Klubben fejrer 25 års jubilæum

af Ann Karina
MKP Klubben 25 års jubilæum


MKP klubben har netop fejret deres 25 års jubilæum. Det skete med deltagelse af ca. 80 campingvogne på Hampen Sø Camping.

For dem, der ikke lige kan huske, hvad en MKP er, så er der tale om en dansk-bygget campingvogn, der blev fremstillet fra sidst i 50’erne frem til 1988, hvor fabrikken måtte lukke. MKP var på mange måder forud for sin tid. Bl.a. var både sider og vægge fremstillet i glasfiber, og indretningen kun man bestille præcis som man lystede.

MKP Klubben 25 års jubilæum
MKP campingvognen blev fremstillet helt i glasfiber og havde afrundede hjørne – inspireret af ‘Rugbrødet’ fra Folkevogn.

MKP’erne blev eksporteret til lande som Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Schweiz, USA, England og Frankrig, og selvom produktionen nu er ophørt, kører der stadig mange af disse skønne campingvogne rundt.

MKP Klubben 25 års jubilæum
Fællesspisning ved langbordet

MKP klubben blev grundlagt i 1984. Man startede op med et medlemstal på 41 vogne. Sidenhen har det udviklet sig, og medlemstallet er nu på mere end 300 vogne.

MKP Klubben 25 års jubilæum
Hele boldpladsen på Hampen Sø var sat af til at huse de mange MKP campingvogne

Det er en meget aktiv klub. Flere gang om året afholdes der træf i både Danmark og udland. Og her i starten af august fejrede man så sit 25 års jubilæum med et kæmpe træf på Hampen Sø Camping. Som nævnt var der mere end 80 vogne, der deltog i træffet, og der kom vogne fra Danmark, Holland, Tyskland og Norge.

MKP Klubben 25 års jubilæum
Her slapper nogle af arrangørerne af foran deres flotte vogn

Det krævede store forberedelser, men ud fra billederne at dømme, var det besværet værd.

MKP Klubben 25 års jubilæum
Musik og hygge skal der også være plads til ved et jubilæum :o)

Vi siger tillykke med jubilæet, og hvis nogle skulle ønske at komme i kontakt med MKP Klubben, kan det ske via klubbens (meget fine) hjemmeside.

Links:
Hjemmeside: MKP Klubben
Send til Facebook  

Foto: MKP Klubben

Prøv også at læse disse indlæg