Renault Laguna med navigation som standard

af Bjarne Søby
Renault Laguna GT


2010 udgaven af Renault Laguna kan allerede nu bestilles. Og for kunderne er der godt nyt. De kan se frem til mere udstyr og lavere priser. Blandt andet integreret navigation.

Renault Laguna årgang 2010 rummer flere behagelige overraskelser. Ikke alene er bilen faldet i pris, den har også fået en både udstyrs-og designmæssig opgradering. Den største nyhed er uden tvivl, at integreret Tom Tom navigation er standard. Desuden er Radio/CD med MP3 samt bluetooth standard og den elektroniske parkeringsbremse, samt højdejusterbart førersæde bliver ligeledes standard.

I Dynamic-versionen får man derudover samme designpakke som findes i Laguna GT, der ikke har været markedsført i Danmark. Det betyder blandt andet, at køberne får GT kofangere, sort lygteindfatning, platingrå finish i midterkonsollen, parkeringssensor, samt GT gearstang på alle biler med manuelt gear.

Samtidig med opgraderingen af Renault Laguna har Renault Danmark benyttet lejligheden til at slanke modelprogrammet. Væk er nu laveste udstyrsversion – Authentique, og det er nu kun muligt at vælge mellem udstyrsvarinaterne Expression og Dynamic.

I Expression versionen får man ud over de nye features også læderrat, lædergearknop og bizone klimaanlæg. I Expression kan man vælge mellem 110 hk benzinmotor og den 110 hk dieselmotor. I Dynamic er motorversionerne en 2.0 liters 140 hk benzinmotor, samt 150 hk diesel motor med partikelfilter, der også kan fås med automatgear.

Prisen for Renault Laguna 1,6 benzin Expression inklusiv navigation, bluetooth mm er 289.899 kroner, mens Renault Laguna 110 hk diesel Expression koster 309.990 kroner

Links:
Hjemmeside: Renault

Prøv også at læse disse indlæg