Annonce (læs mere efter annoncen)

Nyt design på populær campingstol

af Bjarne Søby
wecamp apollo positionsstol

Apollo positionsstol fra WeCamp er en af de få campingstole på markedet med fast sæde og elastikker i ryglænet. Det gør den meget komfortabel, og nu kommer den i et nyt design.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med WeCamp.

WeCamp var repræsenteret på Caravan Salon Düsseldorf med en fin stand, hvor de fremviste et udvalg af deres produkter til camping. Blandt så vi det nye design på Apollo campingstol. Hvor den tidligere var tofarvet, så er den ny ensfarvet sort. Det gør at den kan dele tilbehør med WeCamps andre campingstole.

wecamp apollo positionsstol har elastikker i ryggen
WeCamp Apollo positionsstol har elastikker i ryggen

Stellet er af aluminium, og betrækket er lavet i 3D Duramesh. Det er et materiale, der dels er meget komfortabelt at sidde i, da det tillader luftgennemstrømning, og dels er det hurtigtørrende, hvis man skulle glemme stolen ude i regnvejr. Ryglænet kan indstilles i 6 positioner.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Til sæson 2022 kommer der også nye fodskamler fra WeCamp med navnet Ariane. Også den er fremstillet i aluminium/3D Duramesh og passer i farver til Apollo stolen. 

Det nye sidebord passer på alle WeCamps campingstole

Det smarte ved den fodskammel er, at den ikke som så mange andre fodskamler er fastgjort til stolen. Det betyder, at man kan sætte sig i stolen på normal vis, og derefter trække skamlen til sig og smide benene op.

Dy kan se mere til Apollo campingstol og det nye sidebord i denne video.

Prisen for Apollo stolen er kr. 679,- , Ariane fodskammel koster kr. 379,- og det nye sidebord koster kr. 69,- 

Du kan flere oplysninger hos WeCamp

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar