Oplev golflandet Niedersachsen!

af Ann Karina
Image

 

Stil skarpt, fokuser på målet og koncentrer dig om at øve det helt rigtige sving – golfsporten bliver en mere og mere populær ferieform.

I Niedersachsen, et rigtigt “golfland” med over 80 golfbaner, finder ikke kun erfarne spillere, men også begyndere førsteklasses anlæg, hvor de kan få deres lyst styret. Fra den forblæste Nordsø-kyst over Lüneburger Heide til Weserbergland med de blide højdedrag og Harzens højdedrag byder golflandet Niedersachsen på et utal af muligheder for en fantastisk golfferie. Nogle af banerne hører til blandt de bedste i Tyskland og overbeviser med en flot anlagt regionstypisk arkitektur eller smukke kig til slotsanlæg og karakteristiske landskaber.

Under http://www.golfland-niedersachsen.com/ finder du attraktive golfpakker til den næste ferie og en søgefunktion, hvor du kan finde lige præcis den golfbane, du altid har drømt om. Her kan du også bestille eller downloade en gratis brochure med alle golfbaner og hotelpakker.

Eller hvorfor vinder du ikke bare din golfferie i Niedersachsen!

Sammen med Golfpark Gut Deinster Mühle, der ligger vest for Hamburg, udlodder Golflandet Niedersachsen en miniferie med golf som tema. På det 800-år gamle Gut Deinster Mühle er atmosfæren hjertelig – glade mennesker og rendyrket natur får hurtigt gæsterne til at føle sig godt tilpas. En udfordrende 18-hullers bane af højeste kvalitet i de smukkest tænkelige omgivelser venter på golfentusiasterne. ´

Den offentligt tilgængelige Swing golfskole får dig hurtigt i gang. De hyggelige hotelværelser er indrettet i landlig stil. Restauranten “Alte Lohmühle” tilbyder mange originale og klassiske retter med fokus på bækørred af eget opdræt.

Kilde Tyskland Travel

Prøv også at læse disse indlæg