Se de mest fantastiske autocampere og campingvogne på SAT-træf

af Bjarne Søby
sat traef 2018 01

Selbst Ausbauer Treffen (SAT) er et træf for hjemme- eller ombyggede autocampere og campingvogne. Fantasien er stor, og man ser vogne der, som man med garanti ikke ser andre steder.

 

SAT træffet afholdes hvert efterår på Südsee Camp lidt syd for Hamborg, og det er altså en festlig weekend. Det var en god ven, der fortelte os om weekenden, og det lød så sjovt, at vi bestemte os for at deltage.

Selve området, der er forbeholdt de ombyggede autocampere og campingvogne, er enormt. Det hele den store ridebane på campingpladsen er inddraget til udstillingsareal. Og der er virkelig meget at se på. 

Selve udstillingen bliver holdt på et stort område på Südsee CampSelve udstillingen bliver holdt på et stort område på Südsee Camp

Jeg blev gentagne gange forundret over den opfindsomhed og fantasi, der er lagt i de mange ombyggende køretøjer. Og den tid, det må have taget at bygge dem.  Og de er ikke kun lavet til brug på udstillinger. De bliver brugt på ferier og man kan næsten fornemme hvor mange oplevelser deres indehavere har haft i dem. Se bare billederne herunder:

Sød lille autocamper fra PuckSød lille autocamper fra Puck

Fint indrettet køkken bag i en VWFint indrettet køkken bag i en VW

Også flot restaurerede campere er på udstillingen. Her en InternationalOgså flot restaurerede campere er på udstillingen. Her en International

Nogle af ombygninger er ret simpleNogle af ombygninger er ret simple

Andre ombygninger er mere gennemførte og stilreneAndre ombygninger er mere gennemførte og stilrene

Her er det en amerikansk skolebus, der er bygget om til camperHer er det en amerikansk skolebus, der er bygget om til camper

Der var også andre amerikanske autocampere på udstillingenDer var også andre amerikanske autocampere på udstillingen

Sådan kan man også bruge liften på en ombygget lastbilSådan kan man også bruge liften på en ombygget lastbil

Flot gammel ombygget busFlot gammel ombygget bus

Der var mange ombyggede busser i mange størrelserDer var mange ombyggede busser i mange størrelser

SAT træffet er for hele familien. Der var mange børn med på træffet, og udover hvad campingpladsen kan tilbyde, så afholder træffet også en masse aktiviteter for børn og unge.

Der var bl.a. stillet en kæmpe hoppeborg op til børnene på træffetDer var bl.a. stillet en kæmpe hoppeborg op til børnene på træffet

Der er et stort festtelt på pladsen, og om aftenen er der fest med stort F der. Der er live-musik og en masse boder med øl, vand, kaffe og mad. Alle samles der, og jeg syntes stemningen var fantastisk.

Der er mulighed for ’pitstop’ flere steder på områdetDer er mulighed for ’pitstop’ flere steder på området

Udover selve udstillingen og festteltet, så er der en markedsplads med boder og et loppemarked. Udover selve udstillingen og festteltet, så er der en markedsplads med boder og et loppemarked. 

Aftenstemning ved festteltetAftenstemning ved festteltet

Südsee Camp er en dejlig campingplads med fine faciliteter, og er i sig selv et besøg værd. Så hvis du vil se de fantastiske vogne, så hold øje med Südsee Camps hjemmeside. Der kan du nemlig se, hvornår der afholdes SAT-træf næste gang.  

Prøv også at læse disse indlæg