Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Rockwood Classic Royal 1110

af Bjarne Søby
Image

En af messehallerne på Caravan Salon er sat af til de store autocampere. Og med store, så mener vi VIRKELIG store. Se blot denne Rockwood Classic Royal 1110. Med en længde på mere end 11 meter, kan den nok ikke få plads på særlig mange campingpladser i Danmark.

Når man står helt tæt på Rockwood Classic Royal 1110, kan det være svært at overskue, hvad det egentlig er, man kigger på. Man er nødt til at gå lidt på afstand, for at kunne få et samlet overblik over denne kæmpe autocamper. Den er 11,10 meter lang og 2,55 meter bred – altså når den kører. For når den holder stille på en campingplads, kan sektioner i autocamperens sider skydes ud, og så bliver den endnu bredere.

Image
Her er køkkenet skudt ud fra siden

Image
Bagerst er der plads til en Panda 4×4

Image
Der er lidt ‘Trucker’ fornemmelse over førerpladsen

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi vil ikke gå i detaljer med de tekniske specifikationer her. Det ville ikke give nogen mening, da Rockwood Classic Royal 1110 kun bygges på bestilling – og det lige efter kundens ønsker.

Image
Stuen er rigtig bred og rummelig

Image
Udsyn ned mod køkkenet

Image
Stort køkken med masser af gang- og skabplads

Image
Kæmpe badeværelse med stor brusekabine

Image
Soveværelset

Men vi kan da sige, at den er bygget på et MAN chassis. Motoren er på 12 liter og yder 400 HK. Den vejer 18 tons, så det kræver et stort kørekort for at tage på ferie i denne camper.

Imponerende er det at ferskvandstanken rummer 400 liter og spildevandstanken 300 liter. Men at toilettanken indeholder 200 liter, er næsten skræmmende. Tænk at skulle tømme den 🙂

Ellers medfølger luftaffjedring, markise, ovn, solceller, aircondition, gulvvarme, ALDE, opvaskemaskine, et par fladskærme osv. osv.

Og prisen – tja – ikke noget at tale om. Kun 435.960 Euro + dansk afgift.

Se flere modeller på www.tsl-mobile.de

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

 

Isabella Buddy markisetelt

Lav et lukket opholdsrum under din markise

Isabellas nye markisefortelt, Buddy en nem og fleksibel løsning, når du har behov for at skabe læ under markisen på din autocamper eller campingvogn.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg