Orden i mine skuffer med hjælp fra Purvario

af Ann Karina
Et lille udsnit af udvalget af Purvario

Jeg må ærligt indrømme at jeg på intet tidspunkt har været særlig god til at holde orden i mine skuffer i campingvognen. Alt lå nærmest hulter til bulter. Især i skuffen med bestik m.m. Men efter jeg har fået systemet fra Purvario er det blevet meget nemmere.

(Samarbejde med CamperFritid)

Purvario systemet består af en masse forskellige dele som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Det er meget fleksibelt, og kan tilpasses de fleste skabe og skuffer. Delene til at holde styr på tallerkner, glas og kopper sidder fast på en velourmåtte med en meget kraftig velcro, så det flytter sig på ingen måde under transport. Denne velourmåtte kan skæres eller klippes til. Jeg vil dog anbefale at man bruger en hobbykniv og ikke en saks som jeg gjorde. Da pladen er ret kraftig, er det svært at klippe den pænt.

UPS! Purvario skillerum passede ikke helt i skuffen
UPS! Purvario skillerum passede ikke helt i skuffen
Purvario skillerum kan heldigvis nemt tilpasses
De kan heldigvis nemt tilpasses
Purvario skillerum kan skæres over

Forskellige Purvario løsninger

Der er også både en lodret og vandret tallerkenholder. I den lodrette står tallerknerne op, og i den vandrette, kan man nemt adskille de forskellige typer tallerkner. De står stablet, men i hvert sit lag/rum.

Purvario tilbyder forskellige tallerken opbevaringsløsinger
Purvario tilbyder forskellige tallerken opbevaringsløsinger
Tingene kurede rundt i skuffen på trods af skuffeunderlag
Tingene kurede rundt i skuffen på trods af anti-skrid måtte
Så kan mine tallerkener m.m. ikke blive kastet rundt i skuffen på samme måde mere
Så kan mine tallerkener m.m. ikke blive kastet rundt i skuffen på samme måde mere

Hvis ens behov ændrer sig, kan man rokere rund på delene, da det hele jo sidder fast med velcro. De dele man også bruger til f.eks. tallerkner eller kopper og glas, kan også bruges til at fiksere andre ting i skufferne eller skabene. Hvis man nu f.eks. vil have krydderier i den ene side, an man bruge delene til at lave.

Purvario har meget kraftig velcro der binder rigtigt godt til velourmåtten
Purvario har meget kraftig velcro der binder rigtigt godt til velourmåtten
Velourmåtten kan også tilpasses i størrelse
Velourmåtten kan også tilpasses i størrelse
Det er ikke det pæneste. Jeg ville nok bruge en hobbykniv næste gang
Det er ikke det pæneste. Jeg ville nok bruge en hobbykniv næste gang

Styr på bestikket

En af de ting jeg har savnet har været en bestik og køkkengrej skuffe der var lidt mere organiseret. Jeg synes altid der var kaos, og det var svært at finde ud af hvad der egentlig var i skuffen. Purvario har løse ”rumdelere”, der kan klikkes sammen. Det smarte er at de kan tilpasses ved hjælp af en overstryger, eller kniv med takker. Det betyder også, at man kan lave rummene præcis som man selv vil. Og de kan, inden for den størrelse de nu har, rykkes rundt på efter behov.

Min kaosskuffe før Purvario
Min kaosskuffe før Purvario
Mit bestik passer perfekt. Der kan snildt være til 8 personer
Mit bestik passer perfekt. Der kan snildt være til 8 personer
SÅ er der endelig styr på tingene i min skuffe
SÅ er der endelig styr på tingene i min skuffe

Bestikholderne kan stables, så fylder de ikke helt så meget. Man skal selvfølgelig lige løfte op i det øverste lag, men det er ikke noget problem. Til gengæld er det pladsbesparende.

Kan bruges til glas, flasker eller placeres længere fra hinanden og bruges til større ting
Kan bruges til glas, flasker eller placeres længere fra hinanden og bruges til større ting

Puvario er ikke nyt på markedet

Jeg har egentlig kendt til Purvario systemet et stykke tid, men har altid tænkt at det tager for meget plads – mere end du vinder. Men jeg må sige, jeg er blevet virkelig glad for det. Jeg er kisteglad over at have fået system i min rodeskuffe. Mine tallerkener m.m. er hvor jeg stillede dem, og så er det rigtigt fleksibelt. Delene kan bruges til alt køkkengrej. Også gryder, hvis du er træt af at de bumler rundt. Og så er det fleksibelt, hvilket er et stort plus for mig.

Så jeg kommer nok til at indrette køkkenet med endnu mere Purvario.

Prøv også at læse disse indlæg