Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

På tur i en Combi-Camp uden for sæsonen

af Bjarne Søby

Normalt forbinder de fleste en ferie i en Combi-Camp som noget, der hører sommeren til. Men det er forkert. Vi har været på tur i en Combi-Camp i ydersæsonen i temperaturer der er nær frysepunktet.

Vi havde en dejlig, men også anderledes tur. Vi vidste på forhånd at det ville blive en anderledes tur. Coronaen havde sørget for at stort set alt var lukket ned, så det blev en tur i hyggen og nærværets tegn, fremfor en tur med en masse seværdigheder. Men lidt skulle vi da ud at se.

Snevejr

Inden vi tog afsted fredag morgen, sneede det faktisk, og jeg tænkte at det er da der perfekte udgangspunkt for at teste en Combi-Camp i ydersæsonen. Vi havde til denne tur lånt en Kia XCeed Hybrid 1,6. Bilen kører på benzin og strøm. Bilen må trække 1.300 kg., så det er ikke noget problem at trække Combi-Campen med Kia´en.

Vi skulle ligge på CampOne Ajstrup Strand en uges tid. Campingpladsen ligger smukt ned til Århus bugt, og der er ikke langt ind til Århus. De er fine faciliteter, og et rigtigt hyggeligt værtspar.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Kan man holde varmen i en Combi-Camp i ydersæsonen?

Combi-Campen vi tester er en Combi-Camp Country med Heat systemet. Vi har også sat fortelt på, da vi skal ligge samme sted i en uge. Selv om selve Combi-Campen har fast gulv, er det rart med den ekstra plads et fortelt giver. Samtidigt kan man stå i tørvejr og varme og lave mad.

Vi var spændte på om vi ville kunne holde varmen om natten. Flere nætter var der frostgrader udenfor, men vi havde Combi-Camp Heat systemet kørende, og vores petroleumsovn som supplement. Vi sørgede selvfølgelig for at der var god udluftning, så luften blev holdt frisk hele natten.

Når solen stod på om dagen, behøvede vi faktisk ikke at have varmen kørende. Det er den store fordel ved et telt. Det varmes hurtigt op at solen.

Kig med i videoen her hvor vi fortæller om hvordan det hele fungerer, hvor meget varme vi bruger, og om vi ville gøre det igen:

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg