På tur i en Hymer Free S600 – Fri og uafhængig

af Bjarne Søby

Vi er på tur i en Hymer Free S600 autocamper i Danmark. Vi er kørt til Ribe, hvor vi skal besøge Danmarks nyeste autocamperplads.

Denne artikel er lavet som et betalt partnerskab med Autocamp.

Vi er på tur i en Hymer Free S600 autocamper. Det er en camper af VAN-typen – dvs. den er bygget ind i en kassevogn. Det giver nogle fordele i forhold til almindelige autocampere. Især at den ikke er større end at den kan komme frem næsten overalt.

Men selv om den er kompakt, så er den lige så godt udstyret som en hver anden autocamper. Der er varme, der er vand, bad og toilet, og den har batteri. Så vi er faktisk fuldstændig uafhængig af ydre forhold. vi kan campere hvor som helst – og det endda i høj komfort. 

Vi behøves ikke tilslutning til strøm, da vi selv har al den strøm vi skal bruge. Vi behøves ikke adgang til toilet og bad – det har vi i camperen. Og vi kan tage på tur i april måned, hvor temperaturen om natten nærmer sig frysepunktet, for vi har varme i camperen. Vi er fuldstændige frie til at overnatte hvor vi vil.

Vi er nu kørt til Kammerslusen ved Ribe i vores lånte Hymer Free S600 autocamper. Der er netop åbnet en autocamperplads, så den ville vi se. Der er nu ikke meget at se der. Pladsen er fin, moderne, og meget veludstyret. Der er ikke en finger at sætte på noget der. Men den ligger meget afsides ude på en mark ved Ribe Å. Der er en flot udsigt, men det er så også det.

Men lige ved autocamperpladsen er Kammerslusen. Den er fascinerende og ligger i et smukt område ud til Vadehavet. Så den skulle vi se nu hvor vi alligevel var tæt på.

Du kan se mere til Kammerslusens autocamperplads og Kammerslusen i denne video fra vores tur:

Du kan se mere om den Hymer autocamper, vi er på tur i, hos Autocamp. Du kan se første video fra vores rejse ved at klikke her

Prøv også at læse disse indlæg