PrimaLight – Danmarks nye letvægtsgasflaske – ideel til camping

af Bjarne Søby

PrimaLight er en ny revolutionerende letvægtsgasflaske i stål med en vægt under 7 kg – Danmarks letteste. PrimaLight forener det bedste fra den gamle stålflaske og letvægtsflasker af komposit, i en let, sikker og moderne gasflaske, der skiller sig ud både i materiale og i design.

Mindre flaske, mere indhold
PrimaLight rummer trods sin lave højde hele 11 kg gas og er dermed den laveste 11 kg gasflaske på markedet. Med kun 54 cm i højden er PrimaLight endda også væsentlig lavere end de eksisterende 10 kg letvægtsflasker på markedet. Dette gør PrimaLight ideel til campingvognen/camperen, da flasken nemt kan placeres i gasopbevaringsrummet.

Tørløbsindikator med alarm
En tørløbsindikator, der nemt monteres på flaskens click-on ventil, viser dig, hvor meget gas der er i flasken. Når der er ca. 2 kg gas tilbage i flasken, udsender tørløbsindikatoren et signal for at gøre opmærksom på, at flasken snart er tom. Indikatoren er ekstratilbehør og kan købes hos din lokale gasforhandler.

Helårsflaske
Specielt for vintercampister, restauranter og andre, som bruger gas udendørs hele året rundt, er det vigtigt, at de kan få mest muligt gas ud af flasken – også selvom det er koldt. PrimaLights konstruktion i letvægtsstål gør, at gassen har nemmere ved at holde en konstant ydeevne, og man kan dermed tømme flasken helt.

Ideel til fritid
PrimaLight er grundet sin vægt, højde og sit ergonomiske design ideel til fritidsaktiviteter som bl.a. camping og udeliv på terrassen. PrimaLight er perfekt til den moderne livsstil, og du kan anvende den til gasgrill, gaskomfurer, terrassevarmere, campingvogne, campingudstyr, gaspejse, ukrudtsafbrændere – og mange andre spændende gasprodukter.

Links:
Hjemmeside: Primagaz

Pressemeddelelse

Prøv også at læse disse indlæg