Luksus-teltcamping med fokus på design og komfort

af Ann Karina
Indian Lake teltet fra Outwell

Teltcamping er for mange familier den foretrukne ferieform med fokus på det hyggelige sociale liv, naturen og en aktiv ferie. Dette sammenholdt med, at man for få penge kan få rigtig megen luksus og komfort i dejlige store familietelte, er med til at gøre det til en attraktiv ferieform.

“Valget falder ofte på Outwell produkter når det gælder store, komfortable familietelte med et væld af gennemtænkte detaljer. Forbrugerne sætter pris på, at de kun skal tænke på at holde ferie. Et telt er ikke længere bare et telt, i dag er de moderne, af høj kvalitet og nemme at håndtere. Ligesom vi derhjemme kan lide at sætte vores præg på hjemmet, kan man selvfølgelig også gøre dette, når hjemmet flyttes udendørs i ferien. Med en af årets nyheder er der netop tænkt i nyt smart trendy design både ude og inde”, siger marketingchef Dorte Tegllund fra Oase Outdoors ApS i Give.

Det drejer sig bl.a. om den nye AvantGarde teltkollektion, der har perfektion som eneste parameter. Kollektionen integrerer de fineste materialer, godt håndværk og moderne teknologi. Klassiske modeller med en antydning af sommerenge printet på det nye moccafarvede telt kompletteres af de nye stribede indertelte samt matchende tilbehør. Dette giver alt sammen familien mulighed for at skræddersy sit eget, raffinerede hjem til campingturen.

Iowa Telt 

AvantGarde kollektionen omfatter tre nye teltmodeller: Ohio, Maryland og Arkansas. Ohio-modellen byder bl.a. på en helt ny indretning med sovekabiner i den ene side og et opholdsrum, der strækker sig fra fronten til bagest i teltet. Ohio fås i en 5 og en 7 personers udgave på henholdsvis 18 og 26 kvadratmeter. en store model har også walk-in garderobe med adgang fra begge sovekabiner og fra opholdsrummet. Garderoben kan erstattes af et ekstra indertelt med 2 sovepladser. Begge modeller har frontventilationsvæg og ekstra bredt solsejl med to nye praktiske tørrestænger, der én gang for alle løser det evige problem: Hvor skal det våde badetøj hænges til tørre?

Arkansas modellerne er utrolig stabile telte takket være de buede stålstænger, panoramavinduerne i det store frontsolsejl og opholdsrummet, som giver en lys og luftig fornemmelse. Arkansas fås med henholdsvis 5 og 7 sovepladser.

Alle de nye teltmodeller kan udvides med en tilbygning, der kan lukkes helt af, og har aftagelig teltbund. Dette giver en udvidelse på op til 8 kvadratmeter og er perfekt til at sidde og slappe af i, lave mad m.m.

For yderlige at give familien mulighed for at sætte et personligt præg på teltene, er de nye smarte farver, striber og mønstre videreført i alt tilbehør, som er omhyggeligt farvekoordineret, så det kan mikses og matches. Tilbehøret omfatter læsejl, gulvtæppe, møbler, luftmadrasser, liggeunderlag og det populære melaminservice. Kollektionen omfatter desuden nye, soveposer med dunfyld.

“Børnene skal selvfølgelig også have mulighed for at sætte deres præg på ferien, og vi fortsætter derfor succesen med det specielle børneindertelt, hvor børnene både kan sove og lege, og have deres helt egen indgang i børnehøjde. Det specielle børneindertelt fås til de fleste Outwell telte, der har mere end én sovekabine. Der medfølger 3 stk. soft bolde, som kan bruges til at score point med gennem det indbyggede net i loftet og som en ekstra detalje, er loftet i inderteltet lavet som en mørk, stjerneklar himmel, der helt sikkert vil fremkalde de sødeste feriedrømme”, siger Dorte Tegllund.

Den øvrige teltkollektion byder på telte i mange forskellige størrelser og dækker dermed ethvert behov som den krævende campingfamilie måtte have. 2009 byder på tre nye, mellemstore telte, alle med den populære isyede teltbund: de nye Michigan modeller og det nye Carolina i farven Mocca og det nye Iowa i grøn. Mange af Outwell teltene kan udvides med en universal åben front- eller sidetilbygning, der giver god ekstra plads f.eks. til madlavning og spisning.

Sidst, men ikke mindst leder en af nyhederne inden for de moderne polyesterbomuldstelte tankerne hen på de amerikanske indianeres tipi telte, men i en ny og meget mere komfortabel udgave. Det nye Indian Lake telt er nemt at stille op og pakke ned, da man kun har brug for en enkelt teleskopstang i midten. Indian Lake vil glæde campister, som ønsker masser af plads og komfort med et strejf af eventyr.

“Til samtlige Outwell telte er der fokuseret på tilbehør, som f.eks. et blødt farvetilpasset væg til væg fleecetæppe, som uden tvivl giver den rette hyggestemning i teltet. En anden spændende detalje er en bardunholder, der holder styr på de selvlysende barduner, når teltet stilles op og pakkes ned. Teltene, som er lette at slå op, har store opholdsrum og fuld ståhøjde. Praktikken er i højsæde, hvorfor der også er en praktisk kabelindgang samt opbevaringslommer, der er placeret fornuftigt i forhold til, hvad de skal bruges til”.

“Vi lægger stor vægt på innovation og produktudvikling. Sammen med vore danske testfamilier gør vi alt for konstant at udvikle os og komme på nye, spændende features, hvor kvalitet og komfort er i højsædet. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse på campingturen”, slutter Dorte Tegllund.

Links:
Hjemmeside: Outwell

Pressemeddelelse / Foto: Oase Outdoors

Prøv også at læse disse indlæg