Quattro Mover – campingvogn mover til en meget lav pris

af Bjarne Søby

Quattro Mover er ny på det danske marked. Den er produceret i England, og byder på nytænkning og innovativ betjening. Denne artikel er sponseret af Camping Agenten

Quattro Mover kommer indtil videre i tre versioner i Danmark, nemlig Titanium, Platinium og Diamond.

Titanium udgaven er den billigste til ca. 7.500, – kr. Den er med manuel indføring til hjul, og selvom der er tale om den billigste model, er den baseret på den samme teknologi som de to større modeller.

Quattro Platinium kan anvendes til campingvogne op til 2250 kg, og har samme software og kontrolfunktion som topmodellen Diamond. Prisen for denne er 9.995, – kr.

Men det er topmodellen Diamond, der virkelig imponerer. Hvor andre movere har en bred valse, der primært trykker på dækket midterste del, så valsen på Quattro Diamond delt i to, så den trykker på dækkets ydersider. Der giver et langt bedre fæste og gør moveren mere effektiv.

Også fjernbetjeningen er innovativ. Den har en tænd/sluk-knap, der også styrer indkøring af valserne. Moveren styres med en enkelt joystik, hvor man både styrer retning og hastighed. Det er smart, og enkelt at gå til.

Vi fik en snak med Anders Outzen fra Camping Agenten på Camping Aalborg, hvor vi lavede denne video. Se med her, hvor Anders fortæller mere om Quattro Diamond. Videoen er lavet i samarbejde Camping Agenten, og er annoncørbetalt indhold.

Prøv også at læse disse indlæg