Annonce (læs mere efter annoncen)
Leading Campings

Slut med at skubbe! Slap af med den nye Truma Mover Smart

af Bjarne Søby

Nem montering, let betjening, præcise køreegenskaber: Dette kendetegner de nye Truma Mover smart rangersystemer, og de nye basismodeller overbeviser med gennemprøvet Truma kvalitet.

Truma Mover smart M og A

Moverne fås med enten manuel eller automatisk tilkobling. I versionen Mover smart M sker tilkoblingen ved at bevæge håndsvinget fra en side – helt uden at skulle bruge kræfter og uden af dreje. Mover smart A tilkobles automatisk til hjulene ved at trykke på en knap. De nye rangersystemer passer til én-akslede campingvogne op til 1.800 kg (Mover smart M) og 2.000 kg (Mover smart A).

Intuitiv fjernbetjening

Med den praktiske fjernbetjening bliver rangering af campingvognen legende let for kunderne. Betjeningstasterne gør det muligt at styre campingvognen meget intuitivt, præcist og fintfølende. Takket være softstart-funktionen starter campingvognen uden ryk, og først efterfølgende øges hastigheden. Dette sikrer en let og nøjagtig tilkobling til motorkøretøjet. Så snart kunden slipper betjeningstasterne, standses campingvognen med det samme, og den bliver stående med få millimeters nøjagtighed. Det garanterer maksimal sikkerhed.

truma mover smart m

Optimal kraftoverføring

Begge højtydende rangersystemer klarer stigninger på 13 %. Drivrullernes skridsikre overflade sørger for det nødvendige greb på dækkene og sikrer på denne måde en optimal kraftoverføring. Derudover er valserne af aluminium meget robuste, slidstærke og særligt lette.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Nem eftermontering

De nye Truma Mover smart er nemme at eftermontere: De passer til alle normale chassisrammer. På grund af den almindelige typegodkendelse kræves der ingen TÜV-godkendelse. Rangersystemerne tilbyder et meget fordelagtigt forhold mellem pris og kvalitet. De fås fra januar 2020 hos alle Truma autoriserede forhandlere/Truma partnere. Disse yder 5 års garanti på reservedele på alle Truma Movere.

Tekniske data og priser

  Truma Mover smart M    Truma Mover smart A  
En-akslede campingvogne med en totalvægt op til 1.800 kg   2.000 kg  
 Til- og frakobling  manuel    automatisk  
 Maks. stigning fra ved en totalvægt på 13 %

1.800 kg

  13 %

2.000 kg

 
Spændingsforsyning  12 V   12 V  
Ø strømforbrug:   28 A   35 A  
Maksimalt strømforbrug 100 A   125 A  
Vægt 33 kg   32 kg  
Pris DKK 9.595,00   DKK 12.995,00  

 

 

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar