Annonce (læs mere efter annoncen)
Isabella Buddy

Isabella Penta Etna. Nyt fortelt til 2021 sæsonen

af Bjarne Søby

Denne vinter skal vi prøve det nye Isabella Penta Etna fortelt. Da der alligevel ikke er så mange steder at rejse hen pga. Covid-19 denne vinter, har vi valgt at ’lege’ fastliggere frem til marts måned. Og i den forbindelse er det oplagt at prøve det nye Penta fortelt.

Denne artikel er lavet i samarbejde Isabella og er annoncørbetalt indhold.

Isabella Penta Etna har den velkendte femkantede Penta-facon og har en dybde på 3,5 m. Forteltet er fremstillet i Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde, er i neutrale grå nuancer og har indbyggede lyspaneler i taget.

Det nye farvetema Etna er inspireret af landskabet i Middelhavsområdet. Det er varme og naturlige farver af ”valnød” og ”vulkan”. De mørke nuancer i Etna er særlig praktiske til sæsoncamping.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Vi har før testet Penta forteltet, og altid sat pris på den store rummelig og det dejlige lysindfald, der er i forteltet.

Vi har tidligere skrevet om hvordan man sætter et Penta fortelt op, så det vil vi ikke gentage her. Vi har også lagt et super gulv med Groundcover, presenning, og Isabella campingtæppe. Det er tæt og tørt at gå på.

Vores første indtryk af den nye Penta Etna ret positivt. Teltet er i den velkendte høje Isabella-kvalitet og står flot uden alt for mange grimme folder. Og vi synes, de nye farver er både flotte og praktiske.

Da vi nu skal være fastliggere i nogle måneder, har vi også sat en dørmarkise og et anneks på forteltet.

Du kan se det nye fortelt, vores opsætning og hvordan vi har indrettet os i denne video:

Få flere oplysninger om forteltet og udstyret her: Isabella

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv også at læse disse indlæg