To trykstænger gratis ved køb af delteltet Cortina II

af Ann Karina
dwt Cortina

Hvert kvartal et nyt specialtilbud fra dwt-Zelte, og fra oktober får man to trykstænger gratis ved købet af delteltet Cortina II. Ekstratilbehøret, som normalt kan fås mod merpris, tætner teltet pålideligt mod forstyrrende træk.

Specielt for vintercampister er trykstængerne vigtigt og nærmest uundværligt tilbehør, men også på andre årstider byder de på sikker beskyttelse mod vind og vejr.

Delteltet Cortina II egner sig takket være de slidstærke materialer og det glat afsluttende tag særdeles godt til vintercamping og er dermed en pålidelig ledsager på hver af årets 365 dage. Taget med ensidigt fald, høj hældning og uden tagfremspring får om vinteren sne til at glide glat af og giver vinden ikke nogen angrebsflader. Forstykket, der alt efter størrelse, kan rulles op eller tages komplet af, har stormopspændingsmuligheder på taghjørnerne og under vinduerne; sidevæggene har indgangsdøre med stalddørseffekt. Skjulte lynlåse samt skumgummikraver tætner teltet sikkert. Cortina II egner sig til campingvogne med en kantskinnehøjde op til 250 cm og priserne ligger alt efter størrelse mellem DKK 3.100 og 5.700.

dwt Cortina trykstænger
Trykstænger til tæt tilslutning til campingvognens sider

Tilbuddet fra dwt-Zelte gælder fra den 1. oktober til den 31. december 2009 hos dwt-handelspartnerne. Den næste handelspartner i nærheden af dig finder du i den aktuelle forhandlerliste på dwt-hjemmesiden http://www.dwt-zelte.com/.

Pressemeddelelse

Prøv også at læse disse indlæg