Stor interesse for PrimaLight

af Ann Karina
PrimaLight på Ferie for alle 2009


PrimaLight – Danmarks nye letvægtsgasflaske, begejstrede campisterne på de netop overståede camping- og feriemesser i København og i Herning. Det store antal besøgende på messerne viste stor interesse for den nye PrimaLight letvægtsgasflaske. De mange campister, der allerede har taget PrimaLight flasken til sig, var alle glade for flasken og udtalte sig positivt om flasken – specielt fordelene ved den lave vægt og højde.

Aldrig før har gasmarkedet noteret så stor en interesse for en ny gasflaske, hvilket bl.a. skyldes, at det er første gang i næsten 50 år, der bliver lanceret en ny stålgasflaske.

PrimaLight er udviklet med henblik på kundernes behov
PrimaLight forener det bedste fra den gamle stålflaske og letvægtsflaske af komposit i en let, sikker og moderne gasflaske. Flasken rummer trods sin lave højde hele 11 kg gas og er dermed den laveste 11 kg gasflaske på markedet. Med kun 54 cm i højden er PrimaLight endda også væsentlig lavere end de eksisterende 10 kg letvægtsflasker på markedet.

Campisternes problem med pladsmangel i gasopbevaringsrummet løses dermed, da den lave højde sammenholdt med en vægt under 7 kg gør, at flasken nemt kan placeres i gasopbevaringsrummet.

Vintercampisterne var især begejstrede for konstruktionen i letvægtsstål, som gør, at gassen har nemmere ved at holde en konstant ydeevne, og man kan dermed tømme flasken helt – også selvom det er koldt.

PrimaLight på Ferie for alle 2009
Der var mange nysgerrige, der vill se både gasflasken og tørløbsindikatoren

Også tørløbsindikatoren, som viser hvor meget gas, der er i flasken, vakte stor opmærksomhed. Tørløbsindikatoren løser de gamle stålflaskers problem med ikke at kunne se, hvor meget gas der er i flasken.

Indikatoren afgiver desuden et alarmsignal, før flasken er tom. Tørløbsindikatoren er ekstra tilbehør og kan købes hos den lokale gasforhandler.

PrimaLight har endvidere den fordel, at det er en lejeflaske, og at kunderne kan få en del af lejen retur, når de returnerer den på et Primagaz depot.

Links:
Hjemmeside: Primagaz

Pressemeddelelse / Foto: Primagaz

Prøv også at læse disse indlæg