Chausson Flash 06

af Ann Karina
Active Image

Denne del-integreret autocamper hører ikke til blandt de største autocampere, og er derfor et rigtigt godt bud på en autocamper for 2 personer, der vil have frihed på rejsen. Og måske kan man få denne autocamper til en rigtig fordelagtig pris.

Image 

Chausson Flash 06 er indrettet med en fransk seng bagerst i vognen. Under denne seng er der et stort magasin, hvor der også er adgang til gennem en serviceluge bag på camperen. Over sengen er der rummelige overskabe og et skab til fjernsyn med jalousilåge. Desuden er der to 12V sengelamper.

Image 

Ved siden af sengen er der et badeværelse med vask, kassettetoilet med elektronisk skyl og en stor, separat brusekabine. Der er udmærket skabsplads, så toiletsager m.m. kan let stuves væk.

Image 

I midten af camperen er der køkken, en siddegruppe og et stort skab.

Køkkenet er veludstyret med vask og et komfur med 3 gasblus – begge i rustfrit stål og med glasafdækning. Endvidere er der køleskab, bestikskuffe, over- og underskab.

Image 

Siddegruppen består af to tværstillede sofaer med et bord i mellem sig. Der er monteret sikkerhedsseler på den en sofa, så der kan medtages 2 passagerer.  Siddegruppens bord kan sænkes og derved kan siddegruppen omdannes til en seng. Udnyttes denne mulighed, kan der i alt reddes op til 4 personer i camperen. Over siddegruppen er der igen rummelige overskabe og læselamper.

Image 

Spildevandtanken er frostsikret, og ferskvandtanken er på 100 liter. Vandvarmeren er på 14 liter.

Chausson Flash 06 er bygget på et Ford Transit 350L chassis. Totallængden er 638 cm og bredde er 230 cm. Motoren er en TDCI 2.0 med 125 PS. Camperen har en totalvægt på 3400 kg. og med en egenvægt på 2750 kg. er der plads til at laste 650 kg. bagage.

Chausson Flash 06 er ikke at finde i Chaussons 2007 program. Og netop derfor kan man være heldig at finde denne autocamper til en fordelagtig pris – f.eks. som en demonstrationsvogn.

 

Prøv også at læse disse indlæg