Annonce (læs mere efter annoncen)

Truma XT2 Mover: Præcision og styrke

af Bjarne Søby
Vi hat sat den nye Truma XT2 mover på nye udfordringer

Den kører uhindret gennem mudder og vådt græs, og den kan styres med en nøjagtighed, som til stadighed imponerer. Se med her, hvor vi sætter den nye Truma XT2 mover på nye udfordringer.

Vi har fået monteret en Truma XT2 Mover på vores Adria Classica 743 UT. Vores Adria er dobbeltakslet, men det er ikke nødvendigt med 4 motorer af den grund. Vores XT2 Mover er med to motorer og trækker altså kun på 2 af de 4 hjul. De to motorer giver masser af trækkraft. Så hvad styrke angår, har vi endnu ikke haft brug for mere trækkraft.

Mudder ingen hindring

XT moverens valser har godt fæste på campingvognens dæk, og vi oplever sjældent at valserne ’fedter’ rundt på dækket, og derved mister trækkræft. Selvfølgelig sker det at valserne bliver for glatte til at kunne trække campingvognen frem, men der skal meget til.

Annonce (læs mere efter annoncen)

Prøv at se denne video, hvor vi lader XT moveren trække vores campingvogn på 2 tons gennem vådt græs og mudder. Det klarer den uden problemer – og det endda i et sving, hvor det i perioder kun er den ene motor, der trækker.

Skulle det ske, at en af valserne begynder at fedte, så nedsætter moverens elektronik omgående hastigheden på den anden valse. Campingvognen fortsætter altså med at køre lige frem, selv den en valse mister fæste. Det er virkelig en god egenskab. Det giver høj sikkerhed, og forhindrer at campingvognen pludselig drejer skarpt til en af siderne.

Præcisionsstyring med fingerspidserne

Med fjernbetjeningen kan man både styre retning og hastighed på campingvognen. Det betyder at man kan styrer campingvognen meget tæt på andre emner uden at risikere at miste kontrollen over campingvognen og derved skade på ting og campingvogn.

Det har vi stor glæde af, når vi skal køre campingvognen til vores Isabella Villa fortelt. Der skal campingvognen nemlig stå 9-10 cm. fra forteltets bagvæg. Prøv at se denne video, hvor vi viser hvor let og præcist at man kan styre XT Moveren.

Læs mere om Truma XT2 Mover hos: Truma

 

Annonce (læs mere efter annoncen)

Drømmer du om din egen autocamper?

Drømmer du om det frie liv på landevejen i din egen autocamper kan det godt lade sig gøre inden sommer. DanCamper i Horsens har et stort udvalg af nye og brugte autocampere.

Læs mere her >>>


Prøv også at læse disse indlæg

Skriv en kommentar