Vintage camping i Pyrenæerne

af Bjarne Søby

Campingpladsen Belrepayre Airstream & Retro Campsite, ligger ca. 50 km fra Carcassonne i Frankrig, og er give en følelsen af at rejse 50 år tilbage i tiden

Selvom dette koncept absolut er amerikansk, så er campingpladsen altså fransk. Underlig blanding, men det fungerer.

Indehaveren har nemlig kastet sin kærlighed på de smukke Airstream campingvogne. Disse er blevet produceret gennem 75 år, og har nærmest opnået ikon-status. Den er bygget som et fly, og det er netop de runde former i blankt aluminium, der tiltrækker opmærksomhed og samtidig sender signaler fra en svunden tid.

Og det er altså netop denne type campingvogn – nemlig de gamle klassikere, som Belrepayre Airstream & Retro Campsite har som grundlag for deres campingplads.

Har du ikke selv en Airstream (og det er der ikke særlig mange, der har), så kan du alligevel prøve hvordan det er at være på camping i en klassiker. På Belrepayre Airstream & Retro Campsite kan du nemlig leje dig ind i en Airstream. De har flere forskellige modeller opstillet på campingpladsen, som kan lejes på ugebasis.

Så skulle du ønske dig 50 år tilbage i tiden, så kan du på Belrepayre Airstream & Retro Campsite leje f.eks. en californisk drøm fra 49′. Er du mere til 50´erne så kan du f.eks. leje dig ind i en Silver Streak fra 53′. Og så har du garanti for at at den lilla plys og de originale sol-stole medfølger.

Prisene varierer fra 75 euro og opad pr. nat.

Men det er ikke kun campingvognene, der er retro på Belrepayre Airstream & Retro Campsite. Temaet er ført videre ud på selve campingpladsen. Her f.eks. en neon-lysende Airstream-bar, et udendørs hot-tub i amerikansk Redwood, m.m.

Du kan også komme med din egen campingvogn og opleve Belrepayre Airstream & Retro Campsite. Men husk – der er kun adgang for Airstreams og andre vintage campingvogne. Det gælder også bilen – kun adgang for vintage-biler.

Du har sikkert allerede set campingpladsen på film. Den bliver nemlig ivrigt brugt af filmindustrien. Bl.a. har campingpladsen været kulisse i film som Space Cowboys, Mars Attack, Independence Day, Baghdad Cafe m.fl.

Så skulle du have lyst til at opleve den amerikanske drøm eller tage en tur tilbage i fortiden, så er det bare at reservere plads på Belrepayre Airstream & Retro Campsite.

Links:
Artikel: AirStream 532

Kilde: dinside.no/ Foto: Belrepayre Airstream & Retro Campsite

Prøv også at læse disse indlæg