Nu kan du få 1. sal på campingvognen – se det på LMC Road Show 2014

af Bjarne Søby
LMC 1sal paa campingvognen 01

Nutidens sammenbragte familier, består ofte af flere end ”kun” mor, far og 2 børn. Der er tit 4 eller flere børn. Og det stiller i dag større krav til ferieformen. Så hvis man er en 7-8 familiemedlemmer som skal afsted. Kan det hurtigt blive en dyr affære med en charterferie.

Er man campist og er så mange i familien, vil dette kræve et meget stort telt eller campingvogn. Og der er mange, som ikke bryder sig om at køre med så stort et træk. Og nogle pladser kan også være svære at besøge, på grund af pladskravet.

Man kan selvfølgelig have et ”børnetelt” ved siden af sin campingvogn. Men er det dårligt vejr, er børnene nok ikke så glade for den løsning. Det kræver igen en forholdsvis stor parcel på campingpladsen, eller leje af en ekstra parcel. Det hyggeligste ville være, at alle kunne være i en almindelig størrelse campingvogn.

En almindelig størrelse campingvogn til en familie på 8 

Så det er slut med at sove på gulvet eller ligge tæt mellem mor og far, nu kan alle sove godt.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men nu kan man bestille en ekstra sovekabine på taget, til sin nye LMC. Den kaldes et tagtelt, og det giver to ekstra komfortable sovepladser. Der er adgang via en stige, og sovekabinen er udstyret med tagluer – lys – ventilation og varme. Så selv på kolde dage, kan man holde varmen. 

LMC 1sal paa campingvognen 02Tagteltet fylder ikke meget når det er klappet sammen

Når bedsteforældrene skal have børnebørnene med på ferie, er det praktisk med det ekstra soveværelse. Som nemt kan klappes sammen, og vognene derved fungere perfekt til 2 personer igen.

LMC 1sal paa campingvognen 03Tagteltet kan monteres på forholdsvis små vogne

LMC 1sal paa campingvognen 04Det er nemt at komme op i tagteltet

Se og prøv med egne øjne 

LMC Road show vil turnéer rundt i Danmark. Hvor alle LMC forhandlere vil få besøg af en LMC Musical 540 D. Så du med egne øjne kan se, hvor smart den nye LMC med sovekabine på taget er. Kravl selv op, og fornem hvordan det er. Prøv at klappe tagteltet op og i. Oplev hvor lidt man bemærker det, når det er klappet sammen. Husk at tage børnene med, de vil elske deres nye hule på taget.

Her er planen for turnéen rundt i Danmark:

• Ikast Camping og Fritid: Uge 9 og 10
• Struer Caravan: Uge 11 og 12
• Løgstør Caravan Center: Uge 13 og 14
• Brønderslev Caravan: Uge 15 og 16
• Kronjylland Camping Center: Uge 17 og 18
• Faaborg Caravan center / SK-Caravan: Uge 19 og 20
• Østsjællands Camping Center: Uge 21 og 22

Klik her hvis du vil læse mere om LMC 

 

Prøv også at læse disse indlæg